جزئیات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی مشخص شد

۰۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۴ کد خبر : ۴۵۵۴ اطلاعیه ها
داوطلبان تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه به نشانی www.azmoon.net از نتایج انتخاب‌ رشته خود مطلع شوند. پذیرفته‌شدگان و ذخیره‌های همه رشته‌ها بدون توجه به زمان شروع به تحصیل مندرج در کارنامه اعلام نتایج باید شخصا در یکی از روزهای چهارشنبه و پنجشنبه دوم و سوم اسفندماه با در دست داشتن مدارک لازم جهت ثبت‌نام به واحدهای ذی‌ربط مرجعه کنند، آدرس واحدها در سامانه دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی iau. ac. ir درج شده است. پذیرفته‌شدگان واحدهای علوم و تحقیقات، تهران، الکترونیکی، بروجرد، سنندج، نجف‌آباد، تبریز، کرج، قم، شیراز، پرند، مشهد، همدان و اراک جهت اطلاع از چگونگی و زمان ثبت‌نام باید به آدرس سایت آن واحدها مراجعه کنند. شروع کلاس‌ها با توجه به امکانات آموزشی در مهرماه یا بهمن‌ماه سال جاری خواهد بود.

شهریه پذیرفته‌شدگان آزمون از دو بخش شهریه پایه و متغیر تشکیل شده که در هر نیمسال تحصیلی از دانشجویان دریافت می‌‌شود. علاوه‌بر آن دانشجویان فقط در بدو ورود به دانشگاه و در نیمسال اول باید مبلغ 1180000 ریال برای مقطع کارشناسی و دکتری حرفه‌ای و مبلغ 1060000 ریال برای مقطع کاردانی ناپیوسته به‌عنوان هزینه خدمات آموزشی پرداخت کنند. همه پذیرفته‌شدگانی که قصد ثبت‌نام دارند، باید شهریه، هزینه خدمات آموزشی و مبلغ 27800 ریال حق بیمه دانشجویی به حساب جاری واحد یا مرکز دانشگاهی واریز کنند.