امضای تفاهم‌نامه همکاری واحد یادگار امام (ره) شهرری با شرکت تراورس

۰۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۶:۴۷ کد : ۴۶۰۱ اخبارها و رویدادها
تفاهم‌نامه همکاری در راستای همفکری، هم‌افزایی و بهره‌گیری از توانایی علمی، پژوهشی و تحقیقاتی، بین شرکت خدماتی مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) و دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری امضا شد.
امضای تفاهم‌نامه همکاری واحد یادگار امام (ره) شهرری با شرکت تراورس

به گزارش خبرنگار آنا، جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری و شرکت خدماتی مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) با حضور دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، مصطفی معینی مدیر عامل شرکت تراورس و هیات همراه و اعضای هیات علمی این واحد برگزار شد.

قاضی مغربی در این جلسه گفت: «این تفاهم نامه در راستای تحقق سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران و بهره مندی از خرد جمعی و همکاری و ارتباط بین دانشگاه و موسسات علمی آموزشی و پژوهشی می تواند به ارتقای کمی و کیفی برنامه های مشترک و ایجاد همکاری، همفکری، هم افزایی و بهره گیری از توانایی علمی، پژوهشی و تحقیقاتی، توسعه و تبادل تجربیات طرفین برای همکاری مشترک کمک کند.»

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری اظهار کرد: «تفاهم نامه پیش رو فرمایشی نیست که به عنوان یک آمار اعلام شود، باید طبق برنامه زمان بندی کمیته راهبردی تشکیل و با پیدا کردن نقاط مشترک میان سیستم کلاسیک و آکادمیک دانشگاهی و سیستم کاری و عملیاتی کارگروه های تخصصی برای ارائه طرح های نوین ایجاد شود.»

وی با اعلام سرمایه گذاری مشترک بین دانشگاه و شرکت تراورس افزود: «با توجه به انتخاب این واحد دانشگاهی به عنوان قطب حمل و نقل در کشور می توانیم با همکاری های مشترک، تعریف پروژه، کارآموزی و کارورزی، جذب افراد و نیروها از دانشگاه، اعلام نیازهای شرکت به دانشگاه و ایجاد رشته های جدید گامی در جهت حل معضلات حمل و نقل کشوری برداریم.»

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در این واحد دانشگاهی بیان کرد: «واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری همجوار با حرم مطهر و نورانی حضرت امام خمینی (ره) و حرم عبدالعظیم الحسنی (ع) است. دارای ۳۰ هکتار زمین با کاربری آموزشی، ۷ دانشکده مصوب، 350 عضو هیات علمی، ۲۴ هزار دانشجو، سوله های مختلف و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی مجهز می تواند در زمینه های مختلف و پروژه های تحقیقاتی نقش مهم و تاثیرگذاری داشته باشد و شرایط برای بازدید از همه مراکز شرکت تراورس برای استادان، کارکنان و دانشجویان مهیا شود.»

مصطفی معینی مدیر عامل شرکت تراورس هم با تشکر و ابراز رضایت از انعقاد این قرارداد گفت: «شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های اقماری راه آهن ج.ا.ا در سال 1371 تاسیس شد. این شرکت از بدو فعالیت با عنایت خداوند تبارک و تعالی و بهره گیری از پرسنل متعهد، متخصص و کارآزموده، توانسته است تحولی عظیم و بدیع در این بخش از صنعت ریلی پدید آورد به نحوی که توسعه شبکه راه آهن پس از تاسیس این شرکت، رشد کمی و کیفی قابل ملاحظه ای را تجربه کرده است. شرکت تراورس در راستای اصل 44 قانون اساسی کشور، اردیبهشت سال 1389 به بخش خصوصی واگذار و اکنون به عنوان یکی از شرکت های زیرمجموعه شرکت توسعه سرمایه گذاری امیر منصور آریا است.»

معینی با ابراز خرسندی از همکاری با دانشگاه گفت: «فلسفه وجودی شرکت تراورس، کمک به توسعه و نگهداری راه آهن کشور است و در همین راستا وظایف اصلی شرکت عبارتند از: تولید انواع تراورس اعم از چوبی و بتنی، روسازی، زیرسازی و بازسازی خطوط ریلی و نگهداری از خطوط و ابنیه فنی موجود در شبکه راه آهن سراسری کشو. البته این شرکت صرفاً به توسعه و نگهداری از خطوط شبکه ریلی بسنده نکرده و سیاست های خود را در راه سازی و سایر زمینه های عمرانی نیز گسترش داده است.»

وی افزود: «این شرکت دارای 7200 نفر پرسنل در کشور فعالیت می کند و در حدود 70 درصد از مشکلات زیرساخت های شرکت راه آهن را با همکاری کشورهای مختلف مرتفع می سازد و از سوی شرکتی چندمنظوره است که تولیدکننده، عرضه کننده و مصرف کننده است.»

در پایان این جلسه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و شهرری و شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) به امضای رئیس واحد و مدیر عامل شرکت تراورس رسید.

استادان رشته های مخابرات، برق، شیمی،فیزیک،عمران، معماری و علوم انسانی در این جلسه حضور داشتند.