با راه‌اندازی ۲۲ سامانه اداری مالی در سال جدید؛

سیستم اداری ثبت دستی در دانشگاه آزاد اسلامی کنار گذاشته می‌شود

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۴ کد خبر : ۴۶۵۵ اخبارها و رویدادها اطلاعیه ها
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: ۲۲ سامانه اداری مالی راه‌اندازی شده و از ابتدای سال آتی تمام فعالیت‌های دانشگاه هم روی این سامانه و هم بصورت ثبت دستی انجام می‌گیرد و کم کم با راستی‌آزمایی، سامانه سیستم ثبت دستی کنار گذاشته می‌شود.

هیات امنا-شیراز

به گزارش خبرنگار آنا از شیراز، دکتر عبدالرسول پورعباس در پانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: «مسائل و مشکلات جامعه مسائل و مشکلات ماست و باید زمینه اشتغال را حداقل برای فارغ التحصیلان خودمان فراهم کنیم، درآمدهای غیر شهریه‌ای را باید پیگیری کرده و ظرفیت تخفیف‌های دانشجویی را به طور جد پیگیری کنیم.»

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این دانشگاه در سه بعد فرهنگی، علمی و اقتصادی با چابک‌سازی تشکیلاتی در جهت مسیر انقلابی حرکت می‌کند و این مسیر باید هر چه سریعتر و دقیق‌تر طی و خدمات خوبی به جامعه ارائه شود.

پورعباس خاطرنشان کرد: «در مسیر حرکت ما بودجه عملیاتی به طور جد پیگیری خواهد شد و در صورت لزوم اصلاحیه بودجه‌ای خواهیم داشت و چیزی که تصویب می شود عملیاتی خواهد شد و از نظر ما و سیاست‌های دانشگاه واحد زیان‌ده نداریم، بلکه رشته‌های زیان‌ده داریم که سال آینده این رشته‌ها را حذف خواهیم کرد.»

وی تصریح کرد: «استادان باید خودشان را با شرایط تطبیق دهند، تعهد داریم که دانشجو را با شرایط جامعه وفق بدهیم، برنامه‌های آموزش باید با کارآفرینی و اشتغال همراه شود و هدایت دانشگاه باید به سمت جامعه، نظام و انقلاب باشد و پیش بینی ما این است که پنجاه درصد درآمد دانشگاه تا سه سال آینده باید غیر شهریه‌ای باشد و بودجه کارآمد تعهدی را داشته باشیم.»

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: «دولت ما را در کنار خودش می‌بیند و همیار دولت هستیم و در نگاه دقیق‌تر ما مسئول نظام و از این به بعد ما جزئی از نظام‌های رهبری هستیم و باید به مشکلات مردم نگاه مسئولانه‌ای داشته باشیم.»

وی ابراز امیدواری کرد دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در آینده‌ای نزدیک به عنوان الگو و نمونه برای سایر واحدهای دانشگاهی سراسر کشور باشد.