تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛

تألیف کتاب «اصول طراحی معماری خانه سالمندان» از سوی عضو هیأت علمی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۶ کد خبر : ۴۶۶۰ اخبارها و رویدادها
دفتر انتشارات اول و آخر، چاپ کتاب " اصول طراحی معماری خانه سالمندان" دکتر محمد مهدی غیایی ، از اعضای هیات علمی واحد را منتشر نمود.

کتاب «اصول طراحی معماری خانه سالمندان» از سوی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دفتر انتشارات اول و آخر، کتاب «اصول طراحی معماری خانه سالمندان» نوشته محمد مهدی غیایی از اعضای هیأت علمی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری را منتشر کرد.

در خلاصه‌ای از کتاب آمده است: «با توجه به روند افزاینده تعداد سالمندان در کشور، توجه به این قشر و نیازهای آنها در این دوران بسیار با اهمیت است و به تبع آن فضاهای نگهداری از آنها نیز باید با دقت نظر طراحی شده و امید بخش باشد. کتاب اصول طراحی معماری خانه سالمندان کوشیده است تا با نگاه به ویژگی‌های روان شناختی این افراد به ارائه الگوهای طراحی معماری پرداخته و نمونه‌های مشابه ارزشمند در این حوزه را معرفی کند.»

این کتاب حاصل تلاش مشترک دکتر محمد مهدی غیایی، رئیس دانشکده هنر و معماری و خانم مهندس فرزانه سادات میری است.