قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری در مسابقات بسکتبال

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۱ کد خبر : ۴۶۷۵ اخبارها و رویدادها
قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری در مسابقات بسکتبال

مسابقات بسکتبال دانشجویان دانشگاه های  آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد تهران جنوب و قهرمانی تیم واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری خاتمه یافت.

اعضای تیم  واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری را الهام ذهب زاده زینب ملکی،رها زندیه، محدثه حسن پوراردستانی، ملیکا خلج، زهرا ضیایی، رضوان عمادی، شیوا محبوبی، مریم ضیایی، فایزه شهریاری، نوشین خادمی راوندی و فاطمه سادات گلابگیر با مربی گری فاطمه همتی نسب و سرپرستی سحر قاسمی تشکیل دادند.

دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری با تبریک پیروزی به این دانشجویان قهرمان و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استمرار سربلندی و افتخارآفرینی دانشجویان ورزشکار واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و درخشش در مسابقات بین اللملی را از درگاه خداوند متعال خواستار شد.