۴ مرحله تصویب پروپوزال پایان‌نامه

۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۹ کد خبر : ۴۶۹۶ اطلاعیه ها
طرح و تصویب پروپوزال پایان‌نامه دارای 4 مرحله مختلف است که دانشجویان برای ارائه یک پایان‌نامه خوب باید اصول این مراحل را بدانند که به شرح زیر است:
مراحله اول انتخاب موضوع در زمینه تخصصی است؛ دانشجو باید با سرپرست کارگروه خود در این‌باره مشورت کند؛ معرفی استاد راهنما به پیشنهاد شرکت‌کننده، انتخاب استاد مشاور با نظر استاد راهنما و تهیه و تدوین پروپوزال با مشورت استادان راهنما و مشاور از دیگر بخش‌های مرحله اول به شمار می‌روند. مرحله دوم تصویب است که پروپوزال پیشنهادی در شورای آموزشی مرکز مطرح می‌شود و در صورت تصویب باید مراحل اداری، تکمیل مدارک استادان راهنما و مشاور، آغاز اجرای پایان‌نامه زیر نظر استادان، تهیه و تدوین پروپوزال طرح پژوهش حاصل از پایان‌نامه نیز طی شود.
مرحله سوم آغاز تدوین و اجرای پایان‌نامه است؛ مرحله‌ای که باید فرم گزارش پیشرفت کار با تایید استادان راهنما و مشاور هر دو ماه یک‌بار صورت بگیرد و این فرم نیز به امور پایان‌نامه‌های مرکز ارائه شود. مرحله آخر نیز مرحله دفاع و پس از دفاع از پایان‌نامه است؛ در این مرحله دریافت دعوت‌نامه‌های دفاع از پایان‌نامه از دفتر امور پایان‌نامه‌ها و ارائه به اساتید مرتبط و پیگیری و تکمیل دیگر فرم‌های مربوط، ارائه صورت جلسه مجوز دفاع دو روز قبل از تاریخ دفاع و ارائه به دفتر امور پایان‌نامه نیز انجام می‌شود.