ابلاغ بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی درباره «حمایت از کالای ایرانی»

۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۲ کد خبر : ۴۶۹۸ اطلاعیه ها

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی، طی بخشنامه‌ای به همه معاونان، روسای مراکز، مدیران کل سازمان مرکزی، روسای واحدهای استان، واحدهای جامع مستقل، روسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد همه کالاهای مورد نیاز از تولیدات داخلی کشور تهیه گردد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا متن این بخشنامه به شرح زیر است:

«با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)

پیام نوروزی مقام معظم رهبری در فروردین سال 1397:

"همه باید کار کنند و محور هم عبارت است از تولید ملی، اگر تولید ملی را همه تعقیب کنند، بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی حل خواهد شد، شعار امسال «حمایت از کالای ایرانی» است."

با عنایت به منویات مقام معظم رهبری در سال 1397 مبنی بر حمایت از کالای ایرانی و لزوم حمایت از دانش فنی و تولید داخلی برای نیل به اقتصاد مقاومتی و افزایش اشتغال و درآمد پایدار، ترتیبی اتخاذ شود تا ضمن رعایت ضوابط و مقررات دانشگاه، کالاهای مورد نیاز دانشگاه از قبیل تجهیزاتی، بهداشتی، ساختمانی، غذایی و غیره از کالاهای داخلی کشور تهیه گردد.

بدیهی است دبیران محترم هیات امنای استانی، روسای واحدها و مراکز آموزشی، معاونین اداری و مالی و عامل خزانه‌دار مسئول حسن اجرای این بخشنامه می‌باشند.»