معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد:

بررسی تحصیل همزمان دانشجویان استعدادهای درخشان در دو رشته

۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۷ کد خبر : ۴۶۹۹ اطلاعیه ها
 بررسی تحصیل همزمان دانشجویان استعدادهای درخشان در دو رشته، تغییر در مکانیسم آزمون EPT برای دانشجویان ضعیف‌تر و همچنین امکان گرفتن درس، خارج از برنامه درسی مصوب برای دانشجویان خبرهای خوشی است که علیرضا رهایی، معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی نوید آن را به دانشجویان داده است. در واقع این دانشگاه تصمیم گرفته است برنامه‌های جدیدی را در حوزه آموزش پایه‌ریزی کند تا با اجرای آنها بر کیفیت آموزش عالی کشور افزوده شود. مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در اولین اقدام خود تصمیم دارند با تغییر در مکانیسم برگزاری آزمون EPT به دانشجویان ضعیف‌تر کمک کنند.

بررسی تحصیل همزمان دانشجویان استعدادهای درخشان در دو رشته

قرار است مساله ادامه تحصیل همزمان در دو رشته در دوره کارشناسی برای دانشجویان استعدادهای درخشان  در دانشگاه آزاد اسلامی بررسی شود. بنابراین به گفته رهایی، اینکه چه نوع رشته‌هایی و چه نوع دانشجویانی و با چه شرایطی می‌توانند ادامه تحصیل همزمان را در دو رشته داشته باشند، تعیین خواهد شد.

از سوی دیگر برخی از دانشجویان علاقه‌مند هستند که در زمان تحصیل‌شان واحدهای درسی خارج از واحدهای آموزشی خود را بگذرانند. آن‌طور که معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به «آنا» گفته، درخواست‌های متعددی از واحدهای دانشگاهی در این زمینه آمده است، بنابراین در جلسه شورای برنامه‌ریزی دانشگاه تمهیدی فراهم خواهد شد تا دانشجویان بتوانند واحدهای درسی خارج از برنامه مصوب خود را بگذرانند.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در توضیحی گفت: «مثلا دانشجویی که مهندسی برق می‌خواند، علاقه‌مند است در مجموعه‌های دیگر مانند فیزیک و ریاضی بنیه خودش را تقویت کند. در حالت عادی چون برنامه مصوبی وجود ندارد، این کار امکان‌پذیر نیست، اما در چارچوب جدید اگر در شورا مصوب شود، امکان گرفتن درس در گرایش‌هایی غیر از گرایش‌های مصوب برای دانشجویان فراهم می‌شود.»

تغییر زمان آزمون جامع دکتری به دلیل تقارن با ماه مبارک رمضان

همچنین مسئولان دانشگاه تصمیم گرفته‌اند زمان آزمون جامع دکتری را تغییر دهند. معاون آموزشی دانشگاه در این‌باره گفته است: «از آنجاکه اردیبهشت امسال مصادف با ماه مبارک رمضان است و آزمون جامع دکتری در اردیبهشت برگزار می‌شد، به دلیل این تقارن پیشنهاد شد این آزمون به تیرماه منتقل شود. زمانبندی آن تهیه شده است و اگر در شورای برنامه‌ریزی تصویب شود، جابه‌جایی آزمون دکتری منحصرا برای امسال را شاهد خواهیم بود.»

رهایی همچنین از تشکیل کمیته‌های برنامه‌‌ریزی در شورای برنامه‌ریزی دانشگاه خبر داد و افزود: «همچنین هفت شورای برنامه‌ریزی دیگر شکل گرفته است که امیدواریم در سال جاری با برنامه‌ریزی گسترده بتوانیم رشته‌های میان‌رشته‌ای در کارشناسی و دوره‌های مهارتی در دوره کاردانی را مصوب کنیم تا از این طریق بتوانیم دورنمای جدیدی در جذب دانشجو در رشته‌های جدید در دانشگاه ایجاد کنیم.