وام شهریه به کمک دانشجویان آمد

۲۳ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۰ کد خبر : ۴۷۰۹ اطلاعیه ها
 ثبت‌نام وام شهریه دانشجویی از شنبه 25 فروردین ماه آغاز خواهد شد و دانشجویان یک ماه فرصت دارند برای دریافت وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ثبت‌نام کنند. این وام تنها وام صندوق رفاه به شمار می‌رود که به تمامی دانشجویان شهریه‌پرداز تعلق می‌گیرد و وامی است که برخلاف سایر وام‌ها شامل تمامی دانشجویان شهریه‌پرداز می‌شود و دانشجویان دوره‌های شبانه و همچنین دانشجویان دانشگاه‌های مختلف از قبیل غیرانتقاعی، پیام نور و آزاد اسلامی می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

هرچند این وام شامل حال همه شهریه‌پردازها می‌شود، اما میزان تسهیلات در نظر گرفته‌شده در این نوع، بسته به مقطع تحصیلی دانشجویان متفاوت است و برای دانشجویان محصل در دوره‌های کارشناسی‌ارشد و دکتری بیشترین مبلغ وام شهریه در نظر گرفته شده است، برای مثال دانشجویی که در یک دانشگاه غیرانتفاعی در مقطع کارشناسی تحصیل می‌کند، 300 هزار تومان وام شهریه دریافت می‌کند، ولی دانشجوی محصل در مقطع دکتری همین دانشگاه می‌تواند از وام شهریه با مبلغ دو میلیون و 500 هزار تومانی استفاده کند؛ این مساله برای دانشگاه‌های دیگر نیز صدق می‌کند.

هرچند وام شهریه می‌تواند کمک‌شهریه دانشجویان محسوب شود، اما اولین مساله‌ای که ذهن دانشجویان را درباره وام به خود مشغول می‌کند، نحوه بازپرداخت آن است؛ با این حال باید گفت بازپرداخت تمام وام‌هایی که از سوی صندوق رفاه دانشجویان به این قشر اعطا می‌شود، دارای تنفس 9 ماهه است و دانشجویان بعد از گذشت 9 ماه از فارغ‌التحصیلی‌شان باید نسبت به بازپرداخت وام‌ها اقدام کنند. علاوه‌بر آن دانشجویان کاردانی و کارشناسی‌ارشد چهار ترم و دانشجویان کارشناسی و دکتری هشت ترم می‌توانند از وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم استفاده کنند.