۱۴ برنامه صندوق رفاه دانشجویان برای رفع مشکلات دانشجویی

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۸ کد خبر : ۴۷۹۹ اطلاعیه ها
مسائل رفاهی و معیشتی از اصلی‌ترین دغدغه‌های دانشجویان در طول زندگی تحصیلی‌شان است؛ دغدغه‌هایی که می‌تواند تاثیر فراوانی بر شاخص‌های یادگیری و تربیتی هر فرد بر جای گذارد. این مساله به‌خصوص در مناطق محروم و شهرهای مرزی بیش از پیش دیده می‌شود و اگر امکانات رفاهی عادلانه در همه مناطق کشور توزیع شود، قطعا خروجی کیفی آموزشی یک دانشجو بالاتر خواهد رفت. صندوق رفاه دانشجویان سازمانی است که وظایف توزیع امکانات رفاهی را براساس این شاخصه‌ها در نظر دارد. ذوالفقار یزدان‌مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان اخیرا در نشستی 14 برنامه این صندوق در سال جاری را تشریح کرد.

او در این نشست گفت: «عملیاتی کردن سند راهبردی فناوری اطلاعات صندوق ۱۴۰۰ با استمرار حرکت به سوی سازمان هوشمند و‌ آی‌تی (IT) محور، ارائه تسهیلات برای تکمیل، ساخت و خرید سراهای دانشجویی متأهلی و مجردی از برنامه‌های اجرایی ما در سال‌جاری است.»

او بستر‌سازی به‌منظور اجرای طرح مدیریت جامع خدمات رفاهی دانشجویی را از دیگر برنامه‌های مهم صندوق رفاه در سال ۹۷ عنوان کرد و افزود: «حمایت از کارآفرینی، ایده‌های دانشجویی و مشارکت مالی با شرکت‌های دانش‌بنیان به‌منظور اشتغال و توانمند‌سازی دانشجویان حین تحصیل و همچنین حمایت از کالاهای ایرانی از قبیل امکان‌سنجی خرید اقلام اساسی (برنج و... به جای اقلام خارجی) را در سال جاری در برنامه داریم.»

یزدان‌مهر همچنین مقاوم‌سازی سراهای دانشجویی (خوابگاه) مناطق زلزله‌خیز کشور و استمرار برنامه کمک به ارتقای سراهای دانشجویی رتبه‌‏های یک و دو را از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در سال جاری عنوان کرد. او افزود: «در سال جاری از ایجاد رستوران‏‬‌های مکمل در دانشگاه‏‬‌ها به‌منظور ایجاد تنوع و توسعه روش‏‬‌های ارائه خدمات تغذیه حمایت می‌کنیم.»

یزدان‌مهر عملیاتی کردن کارت هوشمند دانشگاهی به‌منظور ارتقای خدمات‌رسانی و یکپارچه‌سازی بانک اطلاعاتی، امکان‌سنجی ایجاد کارگزاری بیمه دانشگاهیان و طراحی و اجرای نظام شناسایی دانشجویان مستعد و کم‌بضاعت در راستای ارائه خدمات هدفمند و موثر را از دیگر برنامه‌های مهم صندوق رفاه در سال‌جاری عنوان کرد.