نگران انتشار دفترچه کنکور دکتری نباشید

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۵ کد خبر : ۴۸۱۲ اطلاعیه ها

فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه مراسم ازدواج 167 زوج دانشجوی دانشگاه، درخصوص زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته دکتری گفته بود این موضوع در برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه پیش‌بینی شده و دفترچه دانشگاه آزاد اسلامی براساس تقویم آموزشی منتشر خواهد شد.
تعداد بازدید : 3

«دانشجویان نگران نباشند، ما پیگیر هستیم در اسرع وقت دفترچه کنکور دکتری منتشر شود.» این تاکید محمدصادق ضیائی، سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به داوطلبان آزمون دکتری است.

ماجرا از این قرار است که روز شنبه یکی از خبرگزاری‌ها در خبری با عنوان «تاخیر دانشگاه آزاد اسلامی در انتشار دفترچه کنکور دکتری» مدعی شد تاخیر در انتشار دفترچه آزمون توسط این دانشگاه به دغدغه داوطلبان بدل شده است و تا زمانی که دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی منتشر نشود داوطلبان از هزینه تکمیل فرم انتخاب رشته و هزینه‌های جانبی برای رفتن به مصاحبه و سایر شرایط دانشگاه آزاد اسلامی بی‌اطلاع می‌مانند و نمی‌توانند برای زمان مصاحبه برنامه‌ریزی کنند. این خبر در حالی منتشر شد که هفته گذشته مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای درخصوص زمان انتشار دفترچه راهنما و انتخاب رشته دکتری توضیحاتی ارائه داده بود.

در این اطلاعیه اعلام شده بود زمان انتشار دفترچه راهنما و انتخاب رشته از طریق سایت sanjesh.iau.ac.ir اعلام خواهد شد. فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هم شنبه همین هفته در حاشیه مراسم ازدواج 167 زوج دانشجوی دانشگاه تاکید کرده بود این موضوع در برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه پیش‌بینی شده است و دفترچه دانشگاه آزاد اسلامی براساس تقویم آموزشی منتشر خواهد شد.

دیروز هم محمدصادق ضیائی، سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با «فرهیختگان» اعلام کرد این دفترچه به‌زودی منتشر می‌شود، پس داوطلبان نگران نباشند. او گفت: «این موضوع به مسئولان دانشگاه تکلیف شده است تا هرچه زودتر موضوع نهایی شود. به دکتر متاجی، مدیرکل آموزشی دانشگاه نیز اعلام کرده‌ام این موضوع را پیگیری کند تا دفترچه آزمون دکتری هرچه زودتر از سوی معاونت مربوطه منتشر شود.»

کارنامه داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه‌متمرکز سال ۹۷ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی از دوشنبه، ۲۷ فروردین‌ماه ۹۷ روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت. آن‌طور که مشاور سازمان سنجش آموزش کشور گفته است، 162 هزار داوطلب  در آزمون دکتری انتخاب رشته کرده‌اند.

حسین توکلی گفته است: «برای فراهم کردن تسهیلات لازم برای داوطلبان، آن‌دسته از مجازان که انتخاب رشته کرده‌اند می‌توانند تا ساعت 24 امروز دوشنبه، 10 اردیبهشت‌ماه اطلاعات انتخاب رشته خود را ویرایش کنند.»

مشاور سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرد: «همچنین داوطلبانی که هنوز انتخاب رشته نکرده‌اند می‌توانند با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته و اطلاعیه جدید سازمان سنجش، انتخاب رشته کنند.»

مشاور سازمان سنجش درباره انتخاب کدرشته‌‌های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و علاقه‌مند به انتخاب کدرشته واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به سایت دانشگاه مذکور مراجعه و براساس اطلاعیه‌های مربوط که در سایت آن دانشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد، اقدام کنند.»

او گفت: «اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به‌منظور شرکت در مرحله دوم (مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و...) همراه با برنامه زمانی مراجعه به دانشگاه‌های مجری اواخر اردیبهشت‌ماه ۹۷ از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش منتشر خواهد شد.»

به گفته او، ظرفیت پذیرش کدرشته‌های امتحانی دوره دکتری «Ph.D» سال ۱۳۹۷ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به‌جز دانشگاه آزاد اسلامی، ۱۳ هزار و ۶۶۵ نفر است.