جدول زمانی برگزاری امتحانات نیمسال دوم ۹۷-۹۶

امتحانات پایان ترم

۹۷/۳/۲۷

۹۷/۴/۷

1. استادان محترم لازم است قبل از شروع امتحانات پایان ترم، نمرات دروس عملی (آزمایشگاه، کارگاه، ورزش و ....) را اعلام و جهت تأیید با همراه داشتن صورتجلسه امضاء شده توسط دانشجویان، به امتحانات دانشکده مراجعه نمایند.
  2. استادان محترم ضرورت دارد در بازه زمانی فوق جهت تحویل سئوالات به ساختمان قرنطینه  اقدام نمایند.

تذکرات مهم:

1. - طبق آیین نامه آموزشی مهلت اعلام نمرات مقاطع کارشناسی و کاردانی یک هفته بعد از تاریخ امتحان می باشد، قابل ذکر است این مهلت برای مقطع کارشناسی ارشد ۱۰ روز و مقطع دکتری یک ماه پس از تاریخ امتحان تعیین گردیده است.
  2.  - استادان محترم، خواهشمند است بعد از تأیید نمرات در سایت، ضمن در نظر گرفتن فرصت اعتراض دانشجویان و پاسخگویی به اعتراضات (یک هفته) در اسرع وقت نسبت به تحویل اوراق امتحانی به امتحانات دانشکده اقدام نمایید.
  3. - استادان محترم، تا قبل از تحویل اوراق امتحانی به امتحانات دانشکده، نمره در کارنامه دانشجو ثبت نمی گردد. ( لذا در معدل نیز تأثیر نداشته و دانشجو قادر به اخذ دروس وابسته  (پیش نیاز/ هم نیاز) در ایام انتخاب واحد نخواهد شد).
  4.  - تصمیم گیری نهایی در خصوص نمرات تجدید نظر، مربوط به اعتراض نمره دانشجو، صرفاً در شورای آموزشی واحد صورت خواهد گرفت.

معاونت آموزش