حضور ۱۵۰ شرکت کننده در استارتاپ ویکند واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۵ کد : ۴۸۷۰ اخبارها و رویدادها
نخستین مسابقه ملی حمل و نقلی شو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری آغاز به کار کرد.
حضور ۱۵۰ شرکت کننده در استارتاپ ویکند واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علی شهابی رئیس دبیرخانه برنامه علمی شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل در این مراسم گفت: «استارتاپ هر ایده و فکر نویی است که علاقه به ریسک کردن و رشد سریع تا رسیدن به محصول را در خود داشته باشد.»

شهابی اظهار کرد: «واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری نخستین استارتاپ ویکند ملی در زمینه تخصصی شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل را به منظور پاسخ به چالش‌های ملی حمل و نقل و رشد و توسعه کشور در حوزه‌های گردشگری، تجارت، بیمه، سهولت در جابه‌جایی کم خطر افراد و توسعه روابط بین المللی و غیره برگزار می‌کند.»

636615403579632055_b.jpg

رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان واحد یادگار امام خاطرنشان کرد: «نخستین مسابقه حمل و نقلی شو هفدهم اردیبهشت 1397 با یک پیش رویداد 5 ساعته برای افراد شرکت کننده و ایده پرور همراه با کارگاه‌های آموزشی، فضایی شاد و علمی برگزار و در ساعت 14 روز نوزدهم افتتاح و در ساعت 21 روز بیست و یکم اردیبهشت جاری خاتمه می‌یابد؛ روز نخست ایده‌ها ارائه، داوری‌ها تشکیل و تیم‌های شرکت کننده با هدایت مربی‌های خبره برای ساختن آینده‌ای پویا تشکیل می‌شوند.»

636615402329003621_b.jpg

وی افزود: «در این استارتاپ ویکند 150 نفر شرکت کننده از استان‌های البرز، اصفهان، تبریز، اردبیل، قم، همدان و تهران حضور یافته که با روش‌های نو باید ایده‌های خود را در 60 ثانیه برای داوران ارائه دهند. 10 ایده برتر پذیرفته و سپس با آموزش در کارگاه تیم سازی برای رسیدن به ایده موردنظر اقدام به یارگیری کنند؛ به نفرات نخست تا سوم ایده‌های برتر جوایز نفیسی اهدا و از ایده‌های آنان در این واحد دانشگاهی حمایت می‌شود.»

افتتاحیه نخستین مسابقه ملی حمل و نقلی شو – استارتاپ ویکند شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل با حضور اعضای هیات رئیسه، مصطفی معینی مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن(تراورس)، امیر محسنی شهردار منطقه 17 تهران، وحید یزدانیان رئیس دانشگاه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مرضیه باریکانی مشاور امور شهرسازی معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و جمع کثیری از استادان و دانشجویان در سالن خوارزمی دانشکده فنی و مهندسی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار شد.