در قالب دستورالعملی صورت می گیرد

برگزاری آزمون جامع نیمسال دوم در نیمه اول تیرماه

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۳ کد خبر : ۴۸۸۳ اطلاعیه ها
علیرضا رهایی با ابلاغ بخشنامه‌ای به روسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل اصلاح نحوه برگزاری ارزیابی جامع دوره دکتری تخصصی آموزشی پژوهشی را اعلام کرد. در بخشی از این بخشنامه آمده است: «پیرو شیوه‌نامه ارزیابی جامع دوره دکتری تخصصی آموزشی پژوهشی مورخ 12/11/95 و به‌منظور یکسان‌سازی نحوه برگزاری و اجرای مناسب ارزیابی جامع دوره دکتری تخصصی، آزمون مذکور برای تمامی دانشجویان دوره دکتری تخصصی از نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 و بعد از آن با فرآیند جدید برگزار خواهد شد.»

براساس بندهای این بخشنامه، ارزیابی جامع در محل‌های تعیین‌‌شده توسط کمیته برگزاری استان (با هماهنگی واحدهای دانشگاهی) و با نظارت آن کمیته و اداره کل نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه برگزار می‌شود. در این بخشنامه تاکید شده است: «این ارزیابی در هر سال تحصیلی دو نوبت برگزار می‌شود که زمان برگزاری ارزیابی جامع برای نیمسال اول هر سال تحصیلی از ابتدای هفته آخر آبان‌ماه تا پایان هفته اول آذرماه (بازه زمانی دو هفته) و در نیمسال دوم هر سال تحصیلی از ابتدای هفته آخر اردیبهشت‌ماه تا پایان هفته اول خردادماه (بازه زمانی دو هفته) است. بخش شفاهی ارزیابی جامع مطابق ضوابط شیوه‌نامه مورخ 12/11/95 با حضور برخی از اعضای کارگروه تخصصی و توسط مدرسان هر یک از گروه‌های تخصصی در واحد دانشگاهی محل تحصیل دانشجو و پس از اجرای بخش کتبی ارزیابی جامع، برگزار می‌شود.»

در این بخشنامه تاکید شده که دستورالعمل مذکور برای تمامی دانشجویان مقطع دکتری تخصصی که از نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 و بعد از آن امتحان جامع را اخذ می‌کنند، لازم‌الاجراست.

لازم به ذکر است، براساس بند 3 این بخشنامه و طبق مصوبه شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان جامع دانشجویان دوره دکتری نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 به دلیل همزمانی برگزاری این آزمون با ماه مبارک رمضان، استثنائا در نیمه اول تیرماه برگزار خواهد شد.