از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

بخشنامه «کنترل و نظارت بر فرآیند دریافت و پرداخت وجه هزینه‌ها»

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۲ کد خبر : ۴۸۹۳ اطلاعیه ها
فرهاد رهبر با ابلاغ بخشنامه‌ای بر لزوم مدیریت منابع نقدی دانشگاه و کنترل و نظارت بر فرآیند دریافت و پرداخت هزینه‌ها توسط روسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سمای دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد.

در متن این بخشنامه آمده است: «پیرو بخشنامه شماره 10/59160 مورخ 25/9/96 درخصوص مدیریت منابع نقدی دانشگاه و به‌منظور کنترل و نظارت بیشتر بر فرآیند مربوط به پرداخت وجه هزینه‌ها، تمامی واحدها، مراکز آموزشی و آموزشکده‌های سما موظفند نسبت به اجرای موارد تاکید شده در بخشنامه اقدام کنند.»

در این بخشنامه تاکید شده است: «با توجه به اینکه در تمامی دریافت‌ها یک شماره حساب بانکی تخصیص و فرآیند مذکور با اخذ شناسه از سامانه مدیریت متمرکز پرداخت و دریافت (payment) انجام می‌شود، برای پرداخت هزینه‌ها نیز لازم است یک شماره حساب بانکی خاص منظور و تمامی پرداخت‌ها با اخذ شناسه از سامانه مدیریت متمرکز پرداخت و دریافت (payment) انجام شود.

بدیهی است سایر حساب‌های بانکی مربوط به پرداخت هزینه‌ها باید با حفظ صرفه و صلاح دانشگاه تا پایان خردادماه سال جاری مسدود شوند.»

براساس بندهای این بخشنامه، تا پایان خردادماه سال جاری تمام واحدهای دانشگاهی حداکثر یک حساب جاری یک‌طرفه برای هزینه‌کردها و یک حساب سپرده یک‌طرفه برای دریافت‌ها خواهند داشت. حساب‌های مذکور صرفا حساب‌های معرفی‌شده به خزانه‌داری است.

براساس این بخشنامه، درخواست افتتاح یا تغییر حساب باید از طریق سامانه payment.iau.ac.ir/acct توسط عاملان خزانه ثبت و پس از تایید سازمان مرکزی، اقدام شود.

فرهاد رهبر در این بخشنامه تاکید کرده است جهت پرداخت حقوق کارکنان و اعضای هیات‌علمی لازم است تمام مراحل مربوطه (از قبیل ورود کارکرد پرسنل، کنترل‌های مالی، صدور سند، صدور چک و...) مانند گذشته توسط واحد در سیستم حقوق و دستمزد انجام و پس از نهایی‌شدن، فایل backup از طریق نرم‌افزار dbsu به سازمان مرکزی ارسال و با ورود به سامانه hesabdar.iau.ac.ir نسبت به دریافت شناسه برداشت اقدام شود. بدیهی است در صورت عدم دریافت شناسه، پرداخت حقوق برخلاف ضوابط و مقررات دانشگاه بوده و مسئولیت آن برعهده روسای واحدها و مراکز آموزشی است.

براساس بندهای این بخشنامه، تمام مراحل مربوط به محاسبه و پرداخت کسورات قانونی (بیمه و مالیات)، کسورات وام بانک ملی پرسنل و سایر کسورات کمافی‌السابق و با همان مکانیسم قبلی توسط واحد با تخصیص شناسه انجام شود. همچنین در رابطه با پرداخت سایر هزینه‌ها و شناسنامه‌دار کردن آنها، واحدها و مراکز آموزشی باید از آخرین نسخه نرم‌افزار دریافت و پرداخت از سامانه payment.iau.ac.ir/acccenter استفاده کنند.