میزبانی سه‌روزه واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری از دانش‌آموزان در هفته «دانشگاه باز»

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۸ کد خبر : ۴۸۹۹ اخبارها و رویدادها

اختتامیه مراسم هفته دانشگاه باز به مدت سه روز از تاریخ 23 اردیبهشت ماه سال 1397  که به همت معاونت آموزش، به منظور آشنایی حضوری دانش آموزان با دستاوردها و فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، آزمایشگاه ها و کارگاه ها، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان، سالن های ورزشی و امکانات رفاهی نظیر سلف سرویس و شرکت تعاونی در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی: به مناسب هفته دانشگاه باز سه گروه دانش آموزان علوم انسانی، علوم تجربی و ریاضی فیزیک ناحیه 1 و 2 شهرستان ری و کهریزک از واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری بازدید کردند.

در این سه روز 600 دانش آموز از دانشکده ها، آزمایشگاه ها و کارگاه ها، سلف سرویس، مراکز رشد و دانش بنیان بازدید کردند. متناسب با رشته تحصیلی دانش آموزان روسای دانشکده های مختلف به معرفی دانشکده تحت امر خود، امکانات مقاطع تحصیلی موجود و رشته ها پرداختند.

در اختتامیه این مراسم دانش آموزان رشته علوم تجربی ضمن بازدید از دانشکده علوم پایه و آشنایی با رشته های گروه شیمی و زیست شناسی گرایش های مختلف این رشته ها برای آنان تشریح شد.

اختتامیه  این مراسم با بازدید دانش آموزان در هفت گروه، از آزمایشگاههای فیزیک الکتریسیته، فیزیک الیاف، زیست، تاکسیدرمی، شیمی عمومی و آزمایشگاه تحقیقاتی شیمی دانشکده هنر و معماری، مرکز رشد و فناوری و مرکز دانش بنیان به همراه بود.