مهلت چهارروزه انتخاب رشته دکتری تخصصی سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

۴ شرط مهم برای یک انتخاب رشته درست در دکتری

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۰ کد خبر : ۴۹۰۳ اطلاعیه ها
انتخاب رشته دکتری تخصصی سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از امروز آغاز شد و تا یکشنبه۳۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، می‌توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود در دانشگاه آزاد اسلامی و با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند، اما به صورت خلاصه داوطلبان باید پنج شرط مهم را در تصمیم خود رعایت کنند.

انتخاب حداکثر 40 کد رشته‌محل

کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته ضرورت دارد با توجه به نتایج درج‌شده در کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و با مراجعه به سامانه انتخاب رشته این دانشگاه ضمن مطالعه دفترچه راهنما نسبت به انتخاب حداکثر 40 کد رشته محل متناسب با کد مجموعه امتحانی خود اقدام کنند. طبق آنچه که در دفترچه راهنمای انتخاب رشته آمده، هزینه انتخاب رشته 46000 تومان است.

زمان و چگونگی مصاحبه

براساس دفترچه راهنمای منتشرشده، پس از پایان مهلت مقرر برای انتخاب رشته نتایج داوطلبان حائز شرایط برای شرکت در مرحله ارزیابی مصاحبه تخصصی اعلام خواهد شد و پس از آن لازم است دعوت‌شدگان به مصاحبه تخصصی با مراجعه به سایت مرکز آزمون و انتخاب محل‌های مصاحبه مورد نظر آمادگی خود را اعلام کنند. گفتنی است جهت ورود به دوره دکتری تخصصی با آزمون، این معیار مدنظر است؛ آزمون متمرکز:0 درصد، سوابق آموزشی- پژوهشی و فناوری:20 درصد، مصاحبه علمی و سنجش عملی:30 درصد

ثبت‌نام تخصصی بدون آزمون

یکی دیگر از نکات قابل‌توجه در انتخاب رشته امروز، ثبت‌نام بدون آزمون برای حضور در این دوره است، به‌طوری که کلیه متقاضیان دوره دکتری تخصصی شامل استعدادهای برتر و فارغ‌التحصیلان ممتاز براساس حداقل معدل 17 برای رشته‌های دامپزشکی، 18.5 برای رشته‌های علوم انسانی و 17.5 برای سایر رشته‌ها با رعایت سایر شرایط مندرج در شیوه‌نامه اجرایی براساس معدل و رتبه‌بندی و متناسب با ظرفیت برای هر یک از رشته محل‌های انتخابی گزینش و برای مصاحبه علمی به گروه‌های تخصصی مربوطه معرفی می‌شوند. همچنین دارا بودن حداقل نمره پایان‌نامه 18.5 از الزامات است. البته متقاضیان باید دوره تحصیلی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته را حداکثر تا 6 نیمسال به پایان رسانده باشند.