رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با آنا مطرح کرد؛

برنامه مدون واحد یادگار امام شهرری برای ارتباط صنعت و دانشگاه/ قطب شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل هستیم

۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۵ کد خبر : ۴۹۶۹ اخبارها و رویدادها

آزمون کارشناسی ارشد97 در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری گفت: این واحد دانشگاهی برنامه مدونی برای ارتباط صنعت و دانشگاه در دستور کار خود دارد و هدف اصلی‌مان تبدیل به دانشگاه حل مساله است.

دکتر سعید قاضی مغربی به مناسبت ۱۲ خرداد ۱۳۶۴ سالروز راه‌اندازی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا به تشریح تاریخچه، دستاوردها و چشم انداز این دانشگاه پرداخت.

وی با تشکر از زحمات چندین ساله حجت‌الاسلام محمدجعفر طالبی موسس و نخستین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری گفت: «این واحد فعالیت خود را خرداد سال ۱۳۶۴ بنا به تقاضای مردمی و پیشنهاد آیت‌الله غیوری نماینده ولی فقیه در شهرری در یک دفتر استیجاری ۳۰۰ متری واقع در طبقه فوقانی مسجد فیروزآبادی شهرری در چهار رشته الهیات و معارف اسلامی، کشاورزی، الکترونیک و مکانیک در مقطع کاردانی و کارشناسی پس از پذیرش ۶۲ دانشجو در دبیرستان جدیدالاحداث شهید باهنر آغاز کرد.»

636635246935923243.jpg

قاضی مغربی با توجه به ادامه فعالیت‌های علمی و آموزشی این واحد دانشگاهی افزود: «با تلاش و پیگیری‌های مستمر حجت الاسلام طالبی و کمک مسئولان شهرستان ری، پس از گذشت اندکی موفق به اجاره قسمت هایی از ساختمان اداری مجتمع کارخانه سیمان ری واقع در بزرگراه فدائیان اسلام که به ساختمان شماره یک معروف شد.»

وی به بیان ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های اکنون واحد یادگار پرداخت و گفت: «اکنون این واحد دانشگاهی با دارا بودن تعداد ۲۵۰۰۰ دانشجو و در اختیار داشتن فضاهای بسیار مناسب، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و ورزشی یکی از واحدهای بسیار بزرگ بین واحدهای دانشگاهی محسوب می شود.»

رئیس واحد یادگار امام(ره) بیان کرد:‌ «۱۲۲۷ مقاله آی اس آی ،۹۵۳مقاله علمی –پژوهشی، ۳۵ مقاله علمی –ترویجی و خارجی غیر  آی اس آی، ۶۶۰ مقاله در کنفرانس های داخل کشور، ۲۸۱ مقاله در کنفرانس های بین المللی خارج از کشور از دیگر دستاوردهای این دانشگاه در عرصه های علمی است.»

636635247387486804.jpg

وی با توجه به تعداد کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های این دانشگاه گفت: «در این واحد 46 آزمایشگاه، ۵۶ کارگاه برای ارائه خدمات آزمایشگاهی به دانشجویان مجهز شده است.»

واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به عنوان قطب شبکه های ارتباطی و حمل و نقل شناخته شده و در این راستا حرکت های جدیدی را آغاز کرده است

قاضی مغربی با بیان اینکه در این واحد دانشگاهی ۲۰۲ رشته تحصیلی از مقطع کاردانی تا دکتری، ۱۳۲ کتاب چاپ شده، ۵ مجله علمی و پژوهشی،۳ مرکز تحقیقاتی و مطالعاتی و یک مرکز رشد واحدهای فناور موجود است افزود: «این واحد دارای ۷ دانشکده مصوب علوم انسانی، فنی و مهندسی، آموزش معلمان، علوم پایه، هنر و معماری، مدیریت و حسابداری و مهندسی برق است.»

این مسئول گفت: «این واحد دانشگاهی با ۱۷۴ هزار جلد کتاب فارسی و لاتین، ۲ سالن ورزشی سرپوشیده، یک سالن اجتماعات ۴۰۰نفری ، ۶ سالن اجتماعات و دفاعیه و ۸۴۱۴۵ نفر فارغ التحصیل توانسته است گامی مهم در راستای شکوفایی علمی کشور بردارد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با توجه به جایگاه مناسبی که این دانشگاه در کشور و به یمن همجواری با حرم مطهر و نورانی حضرت امام (ره) و حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) دارد ادامه داد: «امروزه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با حدود ۲۵۰۰۰ دانشجو و ۳۵۰ نفر عضو هیات علمی تمام وقت به عنوان قطب شبکه های ارتباطی و حمل و نقل شناخته شده و در این راستا حرکت های جدیدی را آغاز کرده است.»

636635359038807909.jpg

636635355263331579.jpg

قاضی مغربی گفت: «هدف اصلی این دانشگاه تبدیل به دانشگاه حل مساله است و در این راستا خوشبختانه این واحد توانسته است با حمایت‌های اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان مقدمات اولیه این مهم را فراهم کند.»

وی با بیان اینکه این واحد دانشگاهی برنامه مدونی برای ارتباط صنعت و دانشگاه در دستور کار خود دارد بیان کرد: «برگزاری همایش ها در واحد در زمینه های استارتاپ ویکند حمل و نقلی شو، روز باز دانشگاه، تعامل با مسئولان دانشگاه کلن آلمان، تعامل بسیار گسترده با سازمان استاندارد، حضور و بازدید مدیران صنایع پوشاک و نساجی از دانشگاه، اختصاص دفتر به برخی سازمان ها و صنایع در دانشگاه، بازدید اساتید از برخی کارخانجات صنعتی، تعامل با بخشداری کهریزک در زمره موارد جدیدی است که در این چند ماه اخیر انجام گرفته است.»

قاضی مغربی با تشکر از همراهی استادان، کارکنان و دانشجویان در رسیدن به اهداف تعیین شده گفت: «ان شاءالله با حول و قوه الهی و همفکری و همراهی همکاران، علی‌رغم مشکلات موجود آینده ای درخشان پیش روی واحد خواهد بود و گام‌های موثری در راستای تبدیل شدن به دانشگاه حل مساله بر خواهیم داشت.»

636540282194907951.jpg