امضاء تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره)‌ شهرری و شهرداری منطقه ۱۷ تهران

۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۹ کد خبر : ۴۹۸۶ اخبارها و رویدادها

تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره)‌شهرری و شهرداری منطقه ۱۷ تهران امضاء شد.

در ابتدای این جسله دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری ضمن ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم نامه و  همکاری گفت: این کار بعنوان یک کار جهادی تلقی می شود و این واحد دانشگاهی که بعنوان قطب شکبه های ارتباطی و حمل و نقل در بین واحد های دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب  شده است  با حرکت به سوی دانشگاه حل مساله سعی در برطرف کردن بخشی از مشکلات جامعه را دارد.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در این واحد دانشگاهی بیان کرد: واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری همجوار با حرم مطهر و نورانی حضرت امام خمینی (ره) و حرم عبدالعظیم الحسنی (ع) است. دارای ۳۰ هکتار زمین با کاربری آموزشی، ۷ دانشکده مصوب، ۳۵۰ عضو هیات علمی، ۲۵۰۰۰هزار دانشجو، سوله های مختلف و  امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی مجهز می تواند در زمینه های مختلف و پروژه های تحقیقاتی نقش مهم و تاثیرگذاری داشته باشد.

مهندس محسنی شهردار منطقه ۱۷ اظهار کرد: ما مدیریت را از محلات شروع کرده ایم و یکی از مهمترین کارهای ما فکر کردن است و اجرا را به محلات سپرده ایم. همکاری در اجرای استارتاپ بافت های فرسوده، حریم، زیست پذیری و یا همکاری در ایجاد و راه اندازی کتابخانه و یا گنجینه کتاب در حوزه شهرداری و تاریخچه شهرداری از موضوعاتی است که می توانیم با دانشگاه همکاری گسترده داشته باشیم.

وی افزود: با توجه به اینکه در این منطقه دانشگاه نداریم این شهرداری امادگی دارد تا در راه اندازی یک شعبه از دانشگاه یادگار امام در این منطقه همکاری کامل نماید.

در این تفاهم نامه بر محورهای زیر تأکید گردید:

- هدایت و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای تحقیقاتی آن شهرداری.

- پذیرش دانشجویان از سوی واحد آموزش شهرداری برای گذراندن دوره‌های کارآموزی.

- اجرای دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت، تخصصی مشترک و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و گردهمایی‌های علمی شهرداری.

- امکان استفاده متقابل از امکانات کتابخانه‌ای و نرم‌افزاری برای کارشناسان، مدیران و استادان دانشگاه و شهرداری.

- ارائه مشاوره‌های علمی و فنی متقابل در راستای رفع نیازهای علمی و فنی طرفین در شرایط مقتضی.

- تعریف پروژه‌های تحقیقاتی مستقل مورد نیاز شهرداری و انجام آن به صورت مشترک با همکاری استادان دانشگاه و کارشناسان شهرداری.

- همکاری در برگزاری سمینارهای علمی مرتبط مشترک.

- همکاری مشترک در زمینه موضوعات پیشنهاد شده توسط دانشگاه در جهت ارتقای فناوری و حمایت از ایده‌های نوآورانه.

- همکاری مشترک در زمینه حمایت از مخترعین و استفاده از امکانات طرفیت در جهت کمک به ثبت اختراع.

- در اختیار گذاردن امکانات فنی و آزمایشگاهی برای انجام طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های مصوب دانشگاه و یا مشترک با شهرداری.

- استفاده شهرداری از خدمات فنی، آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه جهت برآورده کردن نیازهای شهرداری و بلعکس.

- عضویت مؤثر اعضای هیأت علمی دانشگاه در واحد تحقیق و توسعه (R&D) و طراحی مهندسی شهرداری.