درخشش امیر مهدی زاده دانشجوی تربیت بدنی واحد یادگار امام خمینی (ره)شهرری در مسابقات لیگ جهانی کاراته وان ترکیه

۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۴ کد خبر : ۴۹۹۰ اخبارها و رویدادها

پنجمین مرحله از مسابقات لیگ جهانی کاراته‌وان  به میزبانی کشور ترکیه و در شهر استانبول با حضور بیش از ۶۰۷کاراته‌کا از ۶۳ کشور دنیا برگزار گردید.

امیر مهدی‌زاده دانشجوی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری نماینده وزن منهای ۶۰ کیلوگرم تیم ملی کاراته ایران ابتدا نماینده بلاروس را ۴ بر صفر شکست داد و در دور دوم با همین نتیجه حریف روسی خود را از پیش رو برداشت. مرد طلایی مسابقات جهانی پاریس در سومین مبارزه خود، نماینده مونته‌نگرو را ۲ بر یک شکست داد و پس از شکست نماینده ایتالیا با نتیجه یک بر صفر، به فینال پنجمین مرحله لیگ مسابقات کاراته‌وان راه یافت.

مهدی‌زاده در روز یکشنبه برای رسیدن به مدال طلا به مصاف "آرای سمدان "ترکیه‌ای رفت و با نتیجه سه بر یک حریف خود را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.

روابط عمومی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری قهرمانی امیر مهدی زاده را در این دوره از مسابقات به ریاست محترم واحد، اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان تبریک و آرزوی موفقیت روز افزون برای این ورزشکار با اخلاق را دارد.