برگزاری جلسه هماهنگی امتحانات در واحد یادگار امام (ره) شهرری

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۱ کد خبر : ۵۰۱۳ اخبارها و رویدادها
برگزاری  جلسه هماهنگی امتحانات در واحد یادگار امام (ره) شهرری

جلسه هماهنگی امتحانات نیم سال دوم  ۹۷-۹۶  با حضور دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد، اعضا هیات رئیسه و کارکنان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدیادگار امام(ره) شهرری با آرزوی قبولی طاعات و عبادات روزه داران در ماه سراسر رحمت رمضان گفت: امیدوارم باتمسّک به قرآن و انجام عبادات سفارش شده در این ماه، از لحظه لحظه ی این اوقات روحانی و آسمانی، بهره های فراوان معنوی نصیب خود ساخته باشیم و از برکات بی شمارآن ، اندوخته ی جاویدی برای یوم المعادخود بیندوزیم.

رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری با بیان اینکه در این ماه رحمت یکدیگر را از دعای خویش فراموش نکنیم اظهار کرد: از آنجایی که بخش عظیمی ازعمر مفید ما در دانشگاه صرف می شود باید با همکاری یکدیگر و با ترسیم یک سیستم پویا و رو به رشد  در راستای حل مشکلات در این واحد دانشگاهی حرکت نمائیم.

دکتر قاضی مغربی با بیان اینکه امتحانات در سنوات های گذشته با روش های مختلفی اجراء شده است گفت: یکی از مهم ترین پارامترهای اجرا امتحانات، سالم برگزار شدن و کاهش اشتباهات عمدی و سهوی است که خوشبختانه این مهم در این واحد دانشگاهی به خوبی اجرا شده است.

سعید قاضی مغربی با بیان اینکه اشتباه عمدی در امتحانات بسیار معدود و انگشت شمار بوده است به طراحی سیستم برای مکانیزه شدن امتحانات توسط معاونت آموزش اشاره کرد و افزود: امیدوارم با اجرا و پیاده سازی این نرم افزار شاهد برگزاری مطلوب و حضور به موقع پرسنل در محل برگزاری امتحانات باشیم.

رئیس واحد یادگار امام(ره) با تاکید بر استفاده از نیروهای متخصص و متعهد در حوزه های مختلف  گفت: به همین منظور اولین دوره آزمون مهارت سنجی با موضوعات پیرامون حوزه آموزش در راستای افزایش بهره وری و پیاده سازی نظام شایسته سالاری،کارکنان انجام که نفرات برتر این آزمون مشخص و معرفی خواهند شد

دکتر قاضی در پایان ضمن تشکر از زحمات عوامل اجرایی امتحانات گفت: امیدوارم با احساس مسولیت و حضور به موقع عوامل در محل برگزاری، امتحانات به نحو شایسته  و مطلوبی برگزار گردد.

در ادامه دکتر امیر احمری نژاد معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با اشاره به شیوه جدید برگزاری امتحانات که بخش عمده اجرای آن بصورت مکانیزه انجام می شود گفت: در سیستم جدید به عملکرد اساتید، گروه ها و دانشکده در فرآیند امتحانات در سه بازه قبل، حین و بعد از امتحانات امتیاز داده خواهد شد.

وی اظهار کرد: عدم ارائه به موقع نمرات از طرف استادان در مدت زمان تعیین شده موجب اختلال در امور آموزشی، انتخاب واحد و ثبت نام دانشجویان می شود و این موضوع  در امتیازی که در پایان امتحانات در قالب " امتیاز استاد در امتحانات" برای استادان در نظر گرفته خواهد شد لحاظ می گردد.

وی با توجه به ابلاغ آیین نامه جدید آموزشی و مصوبه شورای آموزشی واحد گفت: مهلت ثبت نهایی نمرات در وب سایت امتحانات برای مقاطع کاردانی و کارشناسی چهار روز، کارشناسی ارشد یک هفته و دکتری سه هفته است  و همچنین رسیدگی به درخواست تجدید نظر نمرات و تایید لیست قطعی نمرات برای مقاطع مذکور به ترتیب سه روز و یک هفته خواهد بود.

احمری نژاد گفت: زمان مراجعه حضوری استادان به اداره امتحانات دانشکده جهت تحویل اوراق امتحانی و تایید لیست نمرات بعد از تاریخ امتحان برای مقاطع کاردانی و کارشناسی یک هفته، کارشناسی ارشد ده روز و دکتری یک ماه است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام (ره) شهرری گفت: برای اولین بار در این واحد دانشگاهی سوالات امتحانی شخصی سازی شده است به گونه ای که سوالات و پاسخنامه به همراه یک برگه (فرم تکثیر) که شامل اطلاعات کامل امتحان هر کلاس اعم از محل امتحان، نام درس، تعداد دانشجویان، شماره صندلی، نام استاد و ... از طریق قرنطینه مرکزی در بسته مخصوص قرار گرفته است که ده دقیقه قبل از شروع امتحان از طریق مسئول جلسه به مراقب تحویل می شود.

در ادامه دکتر حامد نعمتیان مدیر کل آموزشی افزود: با اجرای شیوه جدید برگزاری امتحانات ، مکانیزه شدن و تشکیل بانک اطلاعاتی و سنجش آن بر اساس نیازهای حوزه آموزش در زمان امتحانات موفق به توزیع عادلانه ای در خصوص چیدمان نیروهای اجرایی برای برگزاری امتحانات شدیم.

وی با اشاره به استفاده از سیستم مکانیزه جدید امتحانات حضور اساتید در جلسه امتحان را مهم و الزامی دانست و عنوان کرد : انتظار می رود استادان در روز امتحان درس خود در جلسه امتحان حضور داشته باشند که این موضوع در امتیاز دهی به استادان موثر می باشد.