مراسم سومین و هفتمین روز درگذشت استاد گرانقدر جناب آقای دکتر حسین نجفی کوتنائی، عضو هیات علمی گروه نساجی

۲۶ خرداد ۱۳۹۷ | ۲۱:۱۸ کد خبر : ۵۰۲۳ اطلاعیه ها

بدینوسیله درگذشت استاد گرانقدر جناب آقای دکتر حسین نجفی کوتنائی عضو هیات علمی گروه نساجی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری را به خانواده محترم ایشان و جامعه دانشگاهی تسلیت و تعزیت عرض می کنیم.

مراسم سومین و هفتمین روز درگذشت شادروان دکتر حسین نجفی کوتنائی روز دوشنبه ۲۸ خرداد ۹۷ از ساعت ۱۰ الی ۱۴ به صرف ناهار  در مسجد خاتم الانبیا کوتنا و بعدازظهر همان روز  از ساعت ۱۴ بر سر مزارش واقع در امام زاده عباس رضا(ع) کوتنا برگزار می شود.

حضور شما سروران گرامی موجب شادی روح آن مرحوم و تسلی خاطر بازماندگان خواهد بود.

روابط عمومی واحد یادگار  نیز این فقدان جانسوز را به خانواده و بازماندگان آن عزیز سفر کرده و جمیع خانواده بزرگ واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری، اعم از استادان عضو هیات علمی، دانشجویان و همکاران تسلیت عرض کرده برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال مغفرت، برای سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسالت می نماید .

فران مرادی ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | ۰۰:۱۸
روحشون شاد و یادشان گرامی باد ، ایشان علاوه بر اینکه استادبزرگی نیز بودند، انسانی بزرگ هم نیز بودند و ما دانشجویان علاوه بر درس دانشگاه در سر کلاس های ایشان درس زندگی و اخلاق را هم آموختیم . و من آرزوی صبر و شکیبایی برای خانواده محترم استادهمیشگیم نیز دارم .