پیام تسلیت رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در پی درگذشت عضو هیات‌ علمی گروه ریاضی

۱۴ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۲ کد خبر : ۵۰۸۳ اخبارها و رویدادها

دکتر سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره)شهرری در پیامی درگذشت سرکار خانم دکتر مریم شاداب، عضو هیات علمی تمام وقت این واحد دانشگاهی را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

انالله و انا الیه راجعون

درگذشت استاد فرهیخته و والا مقام شادروان سرکار خانم دکتر مریم شاداب، عضو هیات علمی تمام وقت گروه ریاضی این واحد دانشگاهی که سالها با عشق و علاقه در این واحد مشغول تدریس به فرزندان این مرز و بوم بود  موجب تأسف و تأثر گردید.

دلبستگی و تعلق خاطر آن استاد گرانمایه به پرورش علمی و اخلاقی جوانان این مرز و بوم و تلاش برای شکوفایی و بالندگی استعدادهای بالقوه فرزندان برومند وطن در کنار سخت کوشی، آزادگی و عزّت نفس، او را به مثابه یک استاد فرهیخته در عرصه های علمی جاودانه ساخت. بی تردید التیام فقدان جانسوز این استاد وارسته جز با رضایت بر مشیّت الهی میسّر نخواهد بود.

اینجانب ضمن عرض تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده گرانقدر ایشان و جامعه علمی کشور به ویژه دانشگاهیان واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، رحمت و مغفرت جاودان را برای آن مرحومه و صبر و شکیبائی را برای بازماندگان ایشان از درگاه خداوند منّان مسالت می نمایم.

دکتر سعید قاضی مغربی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

واحد یادگار امام(ره) شهرری

مهر ۱۵ تیر ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۳
خدا رحمتشون کنه و به عزیزاشون صبر بده
خانواده دکترمریم شاداب ۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۰۰:۵۶
مراسم ختم روزیکشنبه ازساعت ۱۷الی۱۸/۳۰واقع درابتدای بازارمبل یافت آبادنرسیده به بازارموبایل مسجدحاج ولی احمدی برگزار میگردد
علیرضا ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | ۲۱:۵۹
خداوند رحمت کند انشا الله و به خانواده محترمشان صبر عطا بفرماید.