درگذشت سرکار خانم دکتر مریم شاداب عضو محترم هیات علمی گروه ریاضی واحد

۱۴ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۵ کد خبر : ۵۰۸۴ اطلاعیه ها

بازگشت همه به سوی اوست

با کمال تاسف و تاثر ضایعه درگذشت  سرکار خانم دکتر مریم شاداب عضو محترم هیات علمی گروه ریاضی واحد را به اطلاع کلیه استادان و کارکنان محترم می رساند.

روابط عمومی واحد  این فقدان جانسوز را به خانواده و بازماندگان آن عزیز سفر کرده و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، اعم از استادان، دانشجویان و همکاران تسلیت عرض نموده، برای آن مرحومه از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسالت می نماید .

مراسم تشییع و تدفین آن مرحومه از ساعت ۱۱ روز جمعه مورخ  ۰۴/۱۵/ ۱۳۹۷ در بهشت زهرا(س)  برگزار می شود.

و مراسم ختم آن بزرگوار در روز یکشنبه مورخ   ۹۷/۰۴/۱۷   از ساعت ۱۷ الی ۱۸/۳۰ به آدرس : تهران - ابتدای بازار مبل یافت آباد - بعد از بازار موبایل - مسجد حاج ولی الله احمدی  برگزار می گردد.

روابط عمومی  و اطلاع رسانی واحد