ارسال ششمین مرحله کمک های انسان دوستانه استادان و کارکنان واحد یادگار امام (ره) به زلزله زده گان استان کرمانشاه

۲۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۷ کد : ۵۱۰۸ اخبارها و رویدادها امداد و کمک رسانی زلزله

ارسال ششمین مرحله کمک های انسان دوستانه استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به زلزله زده گان استان کرمانشاه در ایام شهادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام جعفر صادق(ع)

در ایام شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) یک کامیون از کمک های اهدایی استادان و کارکنان شریف و خداجوی واحد به مناطق زلزله زده شهرستان سرپل ذهاب ارسال و در بین تعدادی از اهالی روستاهای کلاشی عبدالقادر، پیران ، کلاهمال توزیع گردید.

با توجه به تاکیدات ریاست محترم واحد  جناب آقای دکتر سعید قاضی مغربی، از همان روزهای آغازین  وقوع زلزله ، کمک های استادان و کارکنان واحد در شش مرحله و به شرح زیر جمع آوری و به مناطق فوق ارسال گردید.

در مرحله اول  با توجه به نیازهای اضطراری آنان به وسایل گرمایشی تعداد  ۳۲۰ عدد گاز پیکنیک خوراک پزی ، سه هزار متر کابل برق   به ابعاد ۲ در  ۱/۵ و مقادیر قابل توجهی مواد غذایی و آب معدنی در بین اهالی روستای کلاشی عبدالقادر توزیع گردید.

در مرحله دوم حدود هشتصد جفت کفش نفیس زنانه و بچه گانه ، هزار کیلو برنج ایرانی مرغوب ، مقادیری پوشاک و لباس گرم در بین اهالی زلزله زده روستای کلاشی عبدالقادر توزیع گردید.

در مرحله سوم دو کامیون شامل حدود ۳۰۰ جفت کفش نفیس زنانه و بچه گانه ، مقادیری کتابهای داستان ویژه کودکان و نوجوانان ، وهمچنین یک کامیون لوازم تفریحی گروهی از قبیل ۲ دستگاه الاکلنگ، دو دستگاه تاب ، ۱دستگاه سرسره، یک عدد دوچرخه ، ۷ تخته فرش ۹ متری ،  لوازم بهداشتی و اسباب بازی توزیع شد.

درمرحله چهارم یک کامیون شامل ۲۶۰ پک غذائی که هر پک مشتمل بر بسته های یک کیلوئی نخود، لوبیا، عدس، ماکارونی، چای ، روغن ،صابون ، شامپو ، ریکا در بین ۲۶۰ نفر از اهالی روستای کلاشی عبدالقادر توزیع گردید.

در مرحله پنجم، یک کامیون شامل لوازم تفریحی از قبیل ۳ دستگاه الاکلنگ (که درروستاهای تیله کو و قلمه نصب گردید)و همچنین مقادیری شیرینی و آجیل شب عید وتعداد ۵۰ عدد کابشن زنانه نفیس و مقادیری لوازم اسباب بازی در بین اهالی روستاهای تیله کو و قلمه توزیع گردید.

در مرحله ششم یک کامیون شامل ۱۱۲۰ جلد کتاب متناسب با سنین دانش آموزان ابتدائی، راهنمائی و دبیرستان که به کمک موسسه تخته سیاه ،و همچنین بنیاد نشر آثار و ارزشهای دفاع مقدس تهیه شده بود به همراه یک دستگاه یخچال ، یک دستگاه تلویزیون ، ۲ تخته فرش ،۲ عدد دوچرخه ،۲ عدد کپسول گاز ۱۱ کیلوئی ، مقادیری ظروف آشپزخانه و اسباب و اثاثیه منزل در بین اهالی روستاهای زلزله زده پیران ، کلاهمال ، کلاشی عبدالقادر توزیع گردید. همچنین در این مرحله ۳ راس گوسفند خریداری ، ذبح و در بین اهالی روستاهای مذکور توزیع گردید.

شایان ذکر است با کمک های نقدی جمع آوری شده اقدامات درمانی ۳ نفراز زلزله زدگان که در این بین کودک سه ساله ای به نام  رقیه وهابی راد، جهت عمل جراحی طی ۶ مرحله بصورت هفته ای یکبار از سرپل ذهاب به بیمارستان مرکز طبی کودکان تهران انتقال و مداوا گردید. و همچنین پیگیری مراحل درمانی و انجام سه فقره عمل جراحی دو نفر دیگر از آسیب دیده گان زلزله در بیمارستان امیرالمومنین(ع) تهران و بیمارستان طالقانی کرمانشاه انجام گردید.

نظر به اینکه یکی از آسیب پذیرترین گروههای سنی در هنگام بروزحوادث و بلایای طبیعی کودکان و نوجوانان هستند که بدلیل حجم مشکلات ناشی از حوادث ، چندان مورد توجه قرار نمی گیرند لزوم توجه و شناخت هر چه بیشتر احساسات و عواطف کودکان و نوجوانان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاداسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری را بر آن داشت که با توجه به ضرورت موضوع ، با ایجاد مکانهای تفریحی و سرگرمی از قبیل پارک، تهیه اسباب بازی ، تهیه کتابهای مناسب قدری از آلام این عزیزان بکاهند و با ایجاد امکانات فوق روحیه آنان را به شرایط عادی برگردانند و از مرحله سوم ارسال کمک ها، عمده سیاست گذاری جامعه دانشگاهی یادگار امام(ره)شهرری معطوف به حمایت های روحی و معنوی از کودکان و نوجوانان گردید .