قهرمانی تیم کاراته برادران واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۶ کد خبر : ۵۲۷۹ اخبارها و رویدادها اخبار ورزشی
قهرمانی تیم کاراته برادران واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره ) شهرری از قهرمانی تیم کاراته برادران این واحد دانشگاهی در مسابقات کشوری دانشگاه آزاد اسلامی خبرداد.

حسین الیاسی گفت: تیم کاراته دانشجویان برادر واحد یادگار امام خمینی(ره ) شهرری به نمایندگی از استان تهران در مسابقات کشوری دانشگاه آزاد اسلامی شرکت نمود.

وی افزود: این مسابقات که به میزبانی واحد سمنان و با حضور ۱۴تیم از سراسر کشور برگزار گردید، تیم واحد یادگار امام خمینی(ره ) شهرری با کسب دو طلا و یک نقره  قهرمان این سری از مسابقات شد و تیم های  کرمان  و تیم مازندران مقام های بعدی را بدست آوردند.

این قهرمانی را به ریاست محترم واحد و مسئولین دست اندر کار تبریک عرض  می نماییم.

اسامی تیم :  آقایان بهنام مهدوی، محمد نقی خانی، علی اکبر دستجانی ،  امیرحسین درویشی کوشالی، سمیع پاک ضمیر و میلاد بهمنی   با مربیگری آقای سعید خرمی  و سرپرستی آقای سعید قمبری مرغزار