دکتر سعید قاضی مغربی خبر داد:

تسهیلات ویژه به دانشجویان ساکن غرب تهران

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۷ کد خبر : ۵۲۸۴ اخبارها و رویدادها
تسهیلات ویژه به دانشجویان ساکن غرب تهران

دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با اشاره به استفاده بهینه از امکانات دانشگاه در محل های مختلف؛ درباره انتقال و جابه جایی کمتر دانشجو در سطح تهران گفت: با بررسی های آماری انجام شده به این نتیجه دست یافتیم که جمع قابل توجهی از دانشجویان این واحد دانشگاهی  از غرب تهران هستند.

قاضی مغربی بیان داشت: دانشجویانی که این واحد دانشگاهی را برای تحصیل انتخاب می نمایند ممکن است به دلایلی موفق به انتخاب رشته در واحدهای دانشگاهی غرب تهران نشده باشند، بنابراین ما به منظور کاهش تردد، ترافیک، آلودگی هوا و جلوگیری از اتلاف وقت با اجاره ساختمان های دانشکده سما جنت آباد امکاناتی را فراهم آوردیم تا دانشجو دغدغه بعد مسافتی نداشته باشند.

وی اظهار کرد: ثبت نام حضوری، برگزاری امتحانات، صدور مدرک، نظارت استادان بر تکمیل سرفصل های آموزشی و اجرای پروژه های پژوهشی توسط این واحد دانشگاهی انجام می  شود.

گفتنی است لیست رشته های پذیرش در مقطع کارشناسی ناپیوسته در نیمسال اول سال ۹۷ مطابق جدول ذیل می باشد.