تخفیف دانشجویی نیمسال اول ۹۸-۹۷

۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۲ کد خبر : ۵۲۹۶ اطلاعیه ها

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان واجد شرایط استفاده از تخفیف دانشجویی در نیمسال  اول ۹۸-۹۷می رساند  آن عزیزان می بایست از مورخ ۹۷/۰۶/۲۵ الی ۹۷/۰۸/۳۰ با مراجعه به سایت واحد شهرری – حوزه معاونت دانشجویی قسمت  " امور رفاهی " فرم مربوطه را دانلود نموده و پس از تکمیل از تاریخ  ۹۷/۰۷/۲۸ لغایت ۹۷/۰۸/۳۰ با در دست داشتن مدارک خود به دفتر امور دانشجوئی واقع در طبقه همکف ساختمان IT ( مجتمع یادگار امام (ره) ) مراجعه نمایند . بدیهی است به درخواست هایی که بعد از زمان مقرر ارائه می گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

جهت دریافت فرم تخفیف دانشجویی کلیک نمائید.

معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

حانیه ۲۹ دی ۱۳۹۷ | ۰۲:۰۵
میشه درباره تخفیف برای معدل الف ها چیزی بگید
مریم ایزدپناه ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۰۲:۵۰