قابل توجه دانشجویان ممتاز علمی

۲۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰ کد خبر : ۵۳۹۳ اطلاعیه ها

پیرو بخشنامه شماره۴۵۶۰۴ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص  آیین نامه تخفیف شهریه دانشجویی و به منظور تشویق و ایجاد انگیزه بیشتر در دانشجویان و پیشرفت تحصیلی، دانشجویان اول تا سوم هر رشته  مقطع و در هر سال تحصیلی که از نظر اخلاق، رفتار و رعایت شئون دانشجویی مورد تأیید رئیس واحد مربوطه باشند تخفیف هایی به شرح جدول زیر تخصیص می یابد.

شرایط احراز دانشجویان ممتاز در هر سال تحصیلی

مقطع تحصیلی

حداقل تعداد واحد در نیسمال

میزان نمره و میانگین در نیمسال مربوطه

ملاحظات

کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته

۱۸ واحد و بالاتر

در هیچ درسی نمره کمتر از ۱۲نداشته باشد و میانگین نمرات در رشته های فنی و مهندسی و علوم پزشکی ۱۷، علوم پایه و کشاورزی ۱۸، علوم انسانی و هنر ۱۹کمتر نباشد.

بدون احتساب دروس پیش نیاز و جبرانی

کارشناسی ارشد

۸  واحد بالاتر

در هیچ درسی نمره کمتر از ۱۴نداشته باشد و میانگین نمرات در رشته های فنی و مهندسی و علوم پزشکی ۱۶، علوم پایه و کشاورزی ۱۷، علوم انسانی و هنر ۱۸کمتر نباشد.

دکتری حرفه ای

۱۵ واحد بالاتر

در هیچ درسی نمره کمتر از ۱۴ نداشته و میانگین نمرات کمتر از ۱۶نباشد

تبصره ۱: در صورتی که بر اساس سر فصل رشته مقطع مربوطه، امکان اخذ درس تا سقف تعیین شده وجود نداشته باشد و در نتیجه تعداد واحدهای درسی کمتر از تعداد یاد شده در جدول فوق باشد دانشویان ممتاز مشمول دریافت تخفیف شهریه می گردند.

تبصره ۲: تخفیف دانشجویان رتبه اول تا سوم، مشمول دوره دکتری تخصصی نمی شود.

تبصره ۳: در خصوص مقطع دکتری حرفه ای تخفیف پس از تایید کمیته تخفیفات شهریه دانشجویی استان اعطاء می گردد.

به دانشجویان رتبه اول در هر رشته ورودی هر سال در مقاطع ذکر شده در جدول، معادل پانزده درصد (۱۵%) و برای رتبه های دوم و سوم معادل ده درصد (۱۰%) در نیمسال بعد تخفیف شهریه تعلق می گیرد.

تبصره ۱: برای احراز رتبه اول تا سوم هر رشته ورودی لازم است نمزات دانشجویان ثبت و میانگین نیمسال مربوط برای تمام دانشجویان مشخص شود. لذا در مواردی که به دلیل تاخیر در اعلام نمرات امتحانی برخی از دروس، گزینش دانشجوی ممتاز هر رشته در هر سال تا قبل از ثبت نام نیمسال میسر نشود. در این صورت تخفیف شهریه دانشجویان ذینفع به حساب طلب وی منظور خواهد شد.

تبصره۲: تخفیف شهریه شامل نیمسال تابستانی نمی شود.

تبصره ۳: نظر به سقف تعداد واحدهای درسی در نیمسال تابستانی، تعیین دانشجویان رتبه اول تا سوم تنها برای نیمسال های اول و دوم هر سال تحصیلی انجام می پذیرد و رتبه اخذ شده در نیمسال تابستانی ملاک تعیین رتبه نخواهد بود.

تبصره ۴: دانشجویان ممتاز برای مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد، از سال ورود، حداکثر ۳ نیمسال، کارشناسی پیوسته ۷ نیمسال و دکتری حرفه ای ۱۰ نیمسال می توانند از مفاد این ماده استفاده نمایند.

لازم به ذکر است لیست این دسته از دانشجویان از طریق حوزه معاونت آموزشی و پس از تایید ریاست واحد جهت اقدامات بعدی به حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی  واحد ارسال خواهد شد.