حضور دانشگاهیان واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در مراسم روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۸ کد خبر : ۵۴۵۲ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط  عمومی و اطلاع رسانی،همزمان با فرارسیدن یوم الله ۱۳ آبان روز دانش آموز و روز مبارزه با استکبار جهانی جمعی از دانشگاهیان واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با حضور در این مراسم و سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» ، «مرگ بر اسرائیل» ، «مرگ بر آل سعود» و «مرگ بر ضد ولایت فقیه» بار دیگر با آرمان های امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و شهدا تجدید میثاق کردند.

خاطر نشان می شود روز ۱۳ آبان در تقویم رسمی کشور بعنوان روز مبارزه با استکبار نامگذاری شده است و یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران می باشد. تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳، شهادت دانش آموزان معترض به دست نظامیان رژیم شاهنشاهی در ۱۳آبان ۱۳۵۷ که روز دانش آموز نام گرفت و تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ عنوان این سه واقعه تاریخی است.