حضور دکتر آقامیری، ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و هیات همراه در واحد یادگارامام خمینی(ره) شهرری

۱۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۸:۴۶ کد خبر : ۵۴۶۲ اخبارها و رویدادها

ریاست  دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بر لزوم اتخاذ تمهیدات لازم برای جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد، محمودرضا آقامیری عصر امروز از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بازدید کرد.

آقامیری پس از بازدید چهارساعته از واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در نشستی با مسئولان این واحد دانشگاهی، ساختار و فضای فیزیکی آن را مطلوب و جذاب دانست و گفت: معتقدم این واحد دانشگاهی قابلیت رقابت با دانشگاه‌های مطرح کشور را دارد.

وی وجود آزمایشگاه‌های مجهز و فعال را از امتیازات مطلوب این واحد دانشگاهی دانست و بر تدوین و برنامه‌ریزی بلندمدت برای گسترش تحصیلات تکمیلی تأکید کرد.

ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران  و واحد تهران مرکزی با اشاره به اینکه مدارس غیرانتفاعی عمدتاً از نظر علمی در سطح بالایی قرار دارند؛ اما در سطوح فرهنگی و مذهبی در سطح خیلی مطلوبی نیستند بر لزوم راه‌اندازی مدارس ویژه و تخصصی تأکید کرد و راه‌اندازی مدارس تخصصی را از ضروریات این واحد دانشگاهی برشمرد.

آقامیری افزود: می‌توان به کمک استادان متخصص و متعهد مدارس ویژه‌ای را ایجاد کرد که هم علمی  باشند و هم از نظر فرهنگی در سطح مطلوبی قرار گیرند. چنانچه مدارس شکل مذهبی به خود بگیرند با استقبال مردم مواجه خواهند شد.

وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی واحد یادگار امام(ره) شهرری که در جوار حرم ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قرار گرفته بر لزوم تمهیدات لازم در خصوص جذب دانشجویان خارجی تأکید کرد.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری نیز به برخی از توانمندی‌های این دانشگاه اشاره کرد و گفت: واحد یادگار امام(ره) شهرری با فضا و امکانات آموزشی و پژوهشی و با تربیت بیش از ۸۵ هزار دانش‌آموخته به سهم خود نقش مؤثری در پیشبرد اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی و تقویت بنیان توسعه پایدار داشته است.

سعید قاضی‌مغربی با توجه به راه‌اندازی مدرسه سما واحد یادگار امام افزود: ایجاد مدارس را با رویکرد اسلامی آغاز کردیم و در این راستا یکی از ساختمان‌ها که بیش از ۱۲ سال بلااستفاده مانده بوده مرمت و بازسازی شد و با اخذ مجوز از آموزش و پرورش  به‌عنوان مدرسه سما شهرری با امکانات پیشرفته در خدمت رشد و اعتلای فرهنگ و آموزش این مرز و بوم است.

وی راه‌اندازی مرکزی به‌عنوان مجتمع مادران را از افتخارات این واحد دانشگاهی برشمرد که با هدف تشویق و ترغیب بانوان و مادران به ادامه تحصیل ایجاد شده است.

در پایان این جلسه معاونان و اعضای هیأت رئیسه برخی از مسائل و مشکلات واحد یادگار شهرری را مطرح کردند و آقامیری ارشادها و راهنمایی‌های لازم را ارائه کرد