قابل توجه اعضای محترم هیات علمی و کارکنان گرامی؛ تمدید قرارداد صندوق بیمه مازاد درمان

۰۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۱ کد خبر : ۵۵۳۵ اطلاعیه ها

به اطلاع کارکنان و اعضاء محترم هیأت علمی می‌رساند؛ با توجه به ابلاغ بخشنامه شماره ۵۰/۴۴۳۰۵ مورخ ۹۶/۸/۳ مبنی بر تمدید بیمه مازاد کارکنان دانشگاه از تاریخ ۹۷/۰۷/۱ لغایت ۹۷/۹/۳۰ با تعهدات قبلی و با امعان نظر به انجام مراحل اداری و واریز حق بیمه مذکور به حساب سازمان مرکزی، همکاران گرامی جهت استفاده از مزایای صندوق مذکور می توانند ضمن تکمیل فرم مربوطه (قابل دسترسی از طریق سیستم رایورز و همچنین بخش کارکنان و اعضاء هیأت علمی وب سایت دانشگاه به آدرس www.iausr.ac.ir) و ارائه مدارک ذیل، به امور اداری واقع در طبقه دوم ساختمان اداری مرکزی مراجعه نمایند. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس داخلی ۲۲۲۵ و خط مستقیم ۵۵۲۲۹۳۹۴ (آقای احیایی پور) تماس حاصل نمایید.

نکات مهم:

۱- هر یک از اعضای صندوق بیمه مازاد درمان دانشگاه در بازه زمانی ۹۶/۵/۱ لغایت ۹۷/۹/۳۰ فقط می توانند صرفاً تا سقف تعیین شده هر یک از تعهدات برخوردار شوند. لذا آن دسته از اعضای صندوق که در قراردادهای قبلی از تاریخ ۹۶/۵/۱ لغایت ۹۷/۶/۳۱ از سقف هر یک از تعهدات صندوق بهره‌مند شده‌اند، نمی‌توانند مجدداً از همان آیتم استفاده نمایند.

۲-  تا تاریخ ۹۷/۹/۳۰ صندوق بیمه مازاد درمان دانشگاه از پذیرش عضو جدید یا حذف اعضای سابق معذور است. بدیهی است بعد از تاریخ مذکور و اتخاذ تصمیم پیرامون وضعیت صندوق بیمه، نحوه عضویت جدید کارکنان اعلام خواهد شد.

۳- بیمه شدگانی که در طول مدت قرارداد صاحب فرزند شده یا ازدواج می‌کنند موظفند حداکثر ظرف مدت سی روز نسبت به تحویل تصویر شناسنامه و یا عقدنامه به واحد دانشگاهی اقدام تا مدرک مذکور و تغییرات صورت گرفته به صندوق مرکزی اعلام گردد.

مدارک لازم جهت دریافت هزینه‌های پاراکلینیکی (آزمایش، سونوگرافی، اسکن، نوار قلب، رادیولوژی، فیزیوتراپی و...)

۱-  اصل قبض واریز هزینه ممهور به مهر مرکز درمانی.

۲-  تصویر صفحه اول دفترچه بیمه فرد تحت تکفل (در صورتی که هزینه‌ها مربوط به افراد تحت تکفل باشد) و تصویر صفحه اول دفترچه بیمه عضو.

۳-  نسخه پزشک معالج.

۴-  تصویر جواب آزمایش، عکس و...

مدارک لازم جهت دریافت هزینه‌های دندانپزشکی

۱- اصل قبض هزینه دریافت شده ممهور به مهر پزشک معالج با تعیین نوع خدمات ارائه شده و مشخص نمودن دندان مورد معالجه.

۲- تصویر صفحه اول دفترچه بیمه فرد تحت تکفل (در صورتی که هزینه‌ها مربوط به افراد تحت تکفل باشد) و تصویر صفحه اول دفترچه بیمه فرد عضو.

۳- ارائه عکس رادیولوژی دندان، قبل و بعد از درمان الزامی می باشد.

مدارک لازم جهت دریافت هزینه‌های بیمارستانی و بستری

۱-  تکمیل فرم مربوطه توسط فرد متقاضی، پزشک معالج و بیمارستان.

۲-  ارائه مدارک مربوط به هزینه‌های بیمارستانی ممهور به مهر بیمارستان.

۳-  ارائه مدارک دریافت کمک هزینه دریافتی از سازمان تامین اجتماعی (در صورت عدم قرارداد بیمارستان با بیمه تأمین اجتماعی).

۴-  تصویر صفحه اول دفترچه بیمه عضو و فرد تحت تکفل.

توجه: حداکثر مهلت تحویل مدارک و صورت هزینه‌های بیمارستانی و پاراکلینیکی دو ماه بعد از انجام هزینه بوده و اعضاء مکلفند در مدت تعیین شده نسبت به ارسال مدارک اقدام نمایند. بدیهی است صندوق در برابر هزینه پرونده‌هایی که پس از مدت مذکور ارسال می‌گردد هیچگونه تعهدی ندارد.

معاونت اداری و مالی