جدول زمان بندی برگزاری امتحانات نیمسال اول ۹۸-۹۷

شروع

پایان

ثبت شماره صندلی ها در سیستم

(درصورتیکه اداره کل آموزش تا قبل از این تاریخ، شماره صندلی ها را در سیستم ثبت نکرده باشد).

۹۷/۹/۱۷

۹۷/۹/۲۹

فعالیت قرنطینه

۹۷/۱۰/۱

۹۷/۱۰/۱۲

ثبت دانشجویان محروم در سایت توسط اساتید محترم

۹۷/۱۰/۱

۹۷/۱۰/۶

ثبت نمرات دروس عملی در سایت توسط اساتید محترم

اخذ صورتجلسه امتحانی توسط گروههای آموزشی

توزیع کارت امتحانی از طریق سایت

امتحانات پایان ترم

۹۷/۱۰/۱۵

۹۷/۱۰/۲۷

1. اساتید محترم لازم است قبل از شروع امتحانات پایان ترم، نمرات دروس عملی (آزمایشگاه، کارگاه، ورزش و ....) را اعلام و جهت تأیید نمرات با همراه داشتن صورتجلسه امضاء شده توسط دانشجویان، به امتحانات دانشکده مراجعه نمایند.
  2. اساتید محترم ضرورت دارد در بازه زمانی فوق، جهت تحویل سوالات به ساختمان قرنطینه اقدام نمایند.

تذکرات مهم:

1.   طبق آیین نامه آموزشی مهلت اعلام نمرات مقاطع کارشناسی و کاردانی حداکثر تا یک هفته بعد از تاریخ امتحان می باشد، قابل ذکر است این مهلت برای مقطع کارشناسی ارشد حداکثر تا ۱۰ روز و مقطع دکتری حداکثر تا ۳۰ روز پس از تاریخ امتحان تعیین گردیده است.
  2.   اساتید محترم، خواهشمند است بعد از تأیید نمرات در سایت، ضمن در نظر گرفتن فرصت اعتراض دانشجویان و پاسخگویی به اعتراضات (یک هفته) در اسرع وقت نسبت به تحویل اوراق امتحانی به امتحانات دانشکده اقدام نمایند.
  3.   اساتید محترم، تا قبل از تحویل اوراق امتحانی به امتحانات دانشکده، نمره در کارنامه دانشجو ثبت نمی گردد، لذا در معدل نیز تأثیر نداشته و دانشجو قادر به اخذ دروس وابسته (پیش نیاز/ همنیاز) در ایام انتخاب واحد نخواهد بود.
  4.   در خصوص تجدید نظر نمرات مربوط به اعتراض نمره دانشجو، بررسی اولیه در شورای آموزشی واحد و تصمیم گیری نهایی با استناد به نامه شماره ۸۹۵۰ مورخ ۹۷/۳/۲۳ در دبیرخانه هیات امنای استان تهران صورت خواهد گرفت.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام خمینی (ره)‌شهرری