مزایده عمومی رستوران آزاد واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۰۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۰ کد خبر : ۵۵۵۵ اطلاعیه ها

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری در نظر دارد رستوران آزاد خود را به منظور ارائه خدمات از طریق مزایده عمومی جهت اجاره به اشخاص حقیقی و حقوقی واگذار نماید. لذا متقاضیان جهت بازدید، کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مزایده به آدرس تهران، بزرگراه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر امام خمینی(ره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری، دبیرخانه واقع در طبقه همکف ساختمان اداری مراجعه نمایند. برای خرید اسناد، یک فقره فیش واریز به مبلغ 150،000 ریال (غیر قابل استرداد) به حساب دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری به شماره حساب 0108210821009 نزد بانک ملی اقدام نمایند. آخرین مهلت خرید و عودت اسناد 10 روز کاری از تاریخ انتشار آگهی می باشد.

هزینه درج آگهی به عهده برنده مزایده می باشد.

مزایده گزار در رد و قبول پیشنهادات اختیار کامل دارد.

سایر شرایط در اسناد مزایده درج شده است.

در صورت هرگونه سوال و کسب اطلاعات با شماره 55229245 - 021 (معاونت دانشجویی و فرهنگی) تماس گرفته شود.