مناقصه عمومی تعمیرات و نگهداری تاسیسات مکانیکی و الکتریکی

۰۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۳ کد خبر : ۵۵۵۶ اطلاعیه ها

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری در نظر دارد تعمیرات و نگهداری تاسیسات مکانیکی - الکتریکی خود را از طریق مناقصه عمومی به شرکت کننده واجد شرایط واگذار نماید . لذا متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مناقصه با در دست داشتن معرفی نامه به آدرس تهران، بزرگراه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر امام خمینی(ره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری، دبیرخانه واقع در طبقه همکف ساختمان اداری مراجعه نمایند. برای خرید اسناد، یک فقره فیش واریز به مبلغ 250،000 ریال (غیر قابل استرداد) به حساب دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری به شماره حساب 0108210821009 نزد بانک ملی اقدام نمایند. آخرین مهلت خرید و عودت اسناد 10 روز کاری از تاریخ انتشار آگهی می باشد.

هزینه درج آگهی به عهده برنده می باشد.

مناقصه گذار در رد و قبول پیشنهادات اختیار کامل دارد.

سایر شرایط در اسناد مناقصه درج شده است.

در صورت هرگونه سوال و کسب اطلاعات با شماره 55229337 - 021 (معاونت عمران) تماس گرفته شود.