برگزاری چهارمین جشنواره فناوری ‌نانو دانشگاه آزاد اسلامی

۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۹ کد : ۵۶۵۲ اخبارها و رویدادها
برگزاری چهارمین جشنواره فناوری ‌نانو دانشگاه آزاد اسلامی

چهارمین جشنواره فناوری ‌نانو دانشگاه آزاد اسلامی با هدف شناسایی قابلیت‌های واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه نانوفناوری، حمایت از توسعه علم، فناوری و تجاری‌سازی محصولات نانو، هدایت و تشویق واحد‌های دانشگاهی و پژوهشگران به‌ سمت این عرصه نوین علمی، در تاریخ 8 اسفند ماه 1397، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول و با همکاری واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است که این جشنواره در محورهای نانوشیمی، نانوفیزیک و نانوفوتونیک، نانوبیوتکنولوژی، نانوالکترونیک، نانوفناوری در علوم سلامت (علوم پزشکی و زیست‌فناوری، علوم دارویی، علوم بهداشتی و محیط زیست، علوم دندان)، نانوسیال، نانومواد و سایر کاربردهای نانوفناوری برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان لازم است مستندات مربوط به تولیدات علمی خود در زمینه نانوفناوری شامل مقاله، طرح پژوهشی، کتاب، پایان‌نامه، اختراع و پیش‌محصول (پروتوتایپ) را تا تاریخ 30 دی ماه 1397 به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند. در ضمن، به منظور تقدیر از فعالیت‌های شکل‌گرفته در این حوزه، برترین مجلات، واحدهای‌ فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی خواهند شد. انتخاب پژوهشگران برتر در حوزه فناوری‌ نانو و برگزاری نمایشگاه و کارگاه‌های آموزشی، از جمله بخش‌های ویژه این جشنواره خواهد بود.

با افتخار از اساتید گرامی، پژوهشگران و دانشجویان عزیز دعوت می نماییم تا با ارسال آثار علمی خود در این حوزه نوپای علمی و حضور اثرگذار در این رویداد بزرگ ملی، ما را در برگزاری کیفی و پرشکوه این جشنواره یاری نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره 017342403820 تماس و یا به سایت جشنواره به آدرس
4nanofestival.aliabadiau.ac.ir مراجعه فرمائید.