افتتاح آزمایشگاه های تحقیقاتی شهید احمدی روشن در هفته پژوهش

۰۹ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۳ کد : ۵۶۹۵ اخبارها و رویدادها
افتتاح آزمایشگاه های تحقیقاتی شهید احمدی روشن در هفته پژوهش

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: همزمان با بزرگداشت هفته پژوهش مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی شهید احمدی روشن در مجتمع آزمایشگاهی ابوریحان بیرونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری افتتاح گردید.

بهره برداری از این آزمایشگاه های تحقیقات به منظور استفاده دانشجویان مقطع  دکتری، پژوهشگران دانشگاهی ، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و پژوهشگران مستقل در مجتمع آزمایشگاهی ابوریحان بیرونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری با حضور ریاست محترم واحد دکتر قاضی مغربی و جمعی از معاونین و پژوهشگران دانشگاه افتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت .

مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی شهید احمدی روشن این آمادگی را دارند تا در راستای سیاست های کلان دانشگاه آزاد اسلامی و ضمن همکاری با سازمان ملی استاندارد ایران نسبت به ارائه خدمات به عنوان آزمایشگاه همکار استاندارد نیز انجام وظیفه نمایند .