دیدار دانشگاهیان واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با خانواده شهید مدافع حرم مجید رضائی (از دانشجویان واحد)

۱۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۹:۰۲ کد : ۵۷۱۱ اخبارها و رویدادها

با حضور دکتر سعید قاضی مغربی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ، جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان واحد با خانواده شهید مجید رضائی ، از دانشجویان واحد یادگار امام خمینی(ره) که در دفاع از حرم اهلبیت عصمت وطهارت(ع) به شهادت رسیده بود دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد ، دکتر سعید قاضی مغربی در ابتدای این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بویژه شهدای مدافع حرم گفت: حضور در منازل شهدا از بزرگترین توفیقاتی است که نصیب انسان‌ها می‌شود و به آن افتخار می‌کنند و آرامشی را که امروزه در جامعه اسلامی شاهد هستیم  مرهون خون پاک این شهدای والا مقام است که از جان خود گذشتند تا ما در آسایش و امنیت زندگی کنیم.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری افزود: شهدای ما با بصیرت و آگاهی، راه امامت و ولایت را پیمودند و در این مسیر نیز شهادت را مقدم بر حیات مادی دانستند و امروز نیز خانواده‌ آن بزرگ‌مردان، همان مسیر را با افتخار و سربلندی طی می‌کنند.

وی خطاب به پدر و مادر شهید افزود: علیرغم اینکه جای این شهدا نزد شما خالی است اما افتخار و عزتی که به شما هدیه شده است ارزش بسیار بزرگی دارد که در روزگار ما به هرکسی تعلق نمی گیرد.

مادر شهید مجید رضائی نیز با ابراز خشنودی از حضور دانشگاهیان واحد یادگارامام خمینی(ره) شهرری، خاطراتی از شهید و نحوه سفر وی به سوریه بیان کرد و سخنانی را از مجاهدت‌های این شهید والامقام مطرح کرد.

در ادامه، دعای پرفیض زیارت عاشورای امام حسین(ع) در منزل این شهید گرانقدر قرائت شد و نمازجماعت  ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام و المسلمین زمانی اقامه گردید.

علي اشرف پوررحماني ۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۰
بسمه تعالی السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک کنا عباسک یا زینب ( س ) آحرک االله به اعظم احرره