عضو هیات علمی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافت

۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۷ کد خبر : ۵۷۱۶ اخبارها و رویدادها
عضو هیات علمی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی واحد، عضو هیات علمی گروه آموزشی کامپیوتر واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری موفق شد با کسب شایستگی علمی و پژوهشی، با حکم دکتر محمدمهدی طهرانچی، ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی مرتبه خود را از استادیاری به دانشیاری ارتقاء بخشد.

دکتر مجید حق‌پرست عضو هیات علمی گروه آموزشی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری است که توانسته است با تلاش علمی و پژوهشی خود با پیشنهاد کمیته منتخب این واحد دانشگاهی و موافقت هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی، مرتبه علمی خود را به دانشیاری ارتقاء بخشد.

در حکمی که از سوی ریاست عالی دانشگاه صادر شده آمده است، موضوع ارتقای علمی شما در یکصد بیست و ششمین نشست مورخ ۱۳۹۷/۸/۱۸هیأت ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرارگرفت که ضمن تبریک از تاریخ ۹۶/۱۱/۲۵به مرتبه دانشیاری ارتقاء می‌یابید.

در ادامه این حکم آمده است: امید است در مرتبه جدید نیز با تاییدات خداوند تبارک و تعالی، منشاء خدمات بهتر و ارزشمندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه‌ی علم و دانش گام‌های موثرتری بردارید.

گفتنی است این دانشیار دانشگاه دارای ۲۳مقاله  ISI، ۲ مقاله علمی پژوهشی، ۳ مقاله scopus است و تعداد ۴ عنوان کتاب و دو طرح پژوهشی را در کارنامه خود دارد و تا کنون نیز در سمت‌های معاونت آموزشی، معاونت دانشجوی، مدیر مرکز فناوری و اطلاعات واحد و مدیر گروه کامپیوتر فعالیت داشته است.

روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد این موفقیت را به دکتر مجید حق‌پرست و خانواده علمی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تبریک عرض می‌نماید.

فهیمه روشن ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۳۳
براتون آرزوی موفقیت میکنم
سامان ۰۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۹:۴۸
سلام.با ارزوی موفقیت