برگزاری جلسه امکان سنجی زمینه های همکاری مشترک فی مابین واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۴ کد : ۵۷۹۲ اخبارها و رویدادها

جلسه امکان سنجی زمینه های همکاری مشترک فی مابین واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری  و معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری  با حضور دکتر قاضی مغربی، دکتر حسینی مزینانی، دکتر علی شهابی ، دکترجمشید نجف پور، دکتر امیر توحیدی ، مهندس مجتبی شاه آبادی و دکتر منطقی از  معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری در محل ستاد فناوریهای حوزه فضایی حمل و نقل پیشرفته برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد، دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در ابتدای این جلسه ضمن معرفی واحد، دستاوردهای پژوهشی این واحد دانشگاهی را تشریح نمود و دکتر شهابی نیز برنامه علمی شبکه های ارتباطی و حمل و نقل را مطرح کرد.

در ادامه دکتر منطقی با تشکر از حضور مسئولین واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، به بیان محورهای مشترک و کاربردی که قابلیت تبدیل شدن به تفاهم نامه را دارد پرداخت.

در پایان مقرر شد تا با تشکیل کارگروه مشترک بین معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری و این واحد دانشگاهی مسائل و چالش های مشترک احصا شود تا در جلسه بعدی تفاهم نامه مربوطه منعقد گردد.