انتصاب سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع واحد و روسای جدید دانشکده علوم انسانی و دانشکده فنی و مهندسی در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۷ کد : ۵۷۹۹ اخبارها و رویدادها
انتصاب سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع واحد  و روسای جدید دانشکده علوم انسانی و دانشکده فنی و مهندسی در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با صدور احکامی جداگانه سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و روسای جدید دانشکده های علوم انسانی و فنی و مهندسی را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی، آیین معارفه دکتر سید محمد میرزاده حسینی سرپرست فعلی معاونت اداری و مالی واحد  به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع  واحد و نیز  دکتر شهرام علم  به عنوان رئیس دانشکده  علوم انسانی  و دکتر محمدرضا اله قلی قصری به عنوان رئیس دانشکده فنی و مهندسی با حضور ریاست واحد و جمعی از معاونین و مدیران برگزار شد.

در این جلسه؛ دکتر سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) طی احکامی جداگانه با توجه به اصلاح ساختار چارت سازمانی واحد ها، دکتر سید محمد میرزاده حسینی سرپرست فعلی معاونت اداری و مالی واحد را  به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  و  همچنین دکتر شهرام علم را به عنوان رئیس دانشکده علوم انسانی و دکتر محمدرضا اله قلی قصری را به عنوان رئیس دانشکده فنی و مهندسی  منصوب کرد.

درادامه  این جلسه دکتر محسن رنجبر  و دکتر خسرو فریزاده روسای اسبق دانشکده  های علوم انسانی و فنی و مهندسی با ارائه گزارشی به تشریح و تبیین مهمترین اقدامات صورت گرفته در زمان مسئولیت خود در دانشکده پرداختند.

در خاتمه از زحمات دکتر محسن رنجبر رئیس سابق دانشکده علوم انسانی  و دکتر خسرو فریزاده رئیس اسبق دانشکده فنی و مهندسی با اهداء لوح تقدیر  به عمل آمد.