قابل توجه داوطلبان ثبت‌نام کننده در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۸

۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۳ کد خبر : ۵۸۱۵ اطلاعیه ها

بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان ثبت‌نام کننده در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1398 (برای  پذیرش در دانشگاهها، مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی) و بیست و چهارمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور می‌رساند اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبانی که در زمان مقرر (از تاریخ 97/09/16 لغایت 97/09/25) در آزمون مذکور ثبت‌نام نموده‌اند از روز یکشنبه مورخ 97/11/28 تا روز چهارشنبه مورخ 97/12/01 بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش  به نشانی:   www.sanjesh.org    قرار خواهد گرفت. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و همچنین اصلاحات اعلام شده در این اطلاعیه، با مشاهده و کنترل اطلاعات ثبت‌نامی خود، در صورت تمایل نسبت به ویرایش اطلاعات اقدام نمایند.

ضمناً به منظور مساعدت با داوطلبانی که در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نگردیده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده که در بازه زمانی فوق (97/11/28 لغایت 97/12/01) این دسته از متقاضیان نیز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.