قابل توجه دانشجویان گرامی : اطلاعیه مالی

۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۸ کد خبر : ۵۸۱۷ اطلاعیه ها

احتراماً، به منظور حذف و اضافه در نیمسال دوم ۹۸-۹۷ و مشخص شدن وضعیت الباقی بدهی ترم جاری و یا احتمالاً بدهی گذشته از یکی از    روش های زیر اقدام نمائید .

۱- درصورت امکان پرداخت شهریه بصورت نقد و یکجا از طریق درگاه اینترنتی پرداخت شهریه در پروفایل اقدام گردد .

۲- درصورت عدم امکان پرداخت الباقی شهریه بصورت نقدی امکانات زیر فراهم گردیده است.

الف) مراجعه به صندوق رفاه دانشجویی و استفاده از تسهیلات و وام های شهریه و کمک هزینه تحصیلی

ب) مراجعه به صندوق رفاه دانشجویی و تقسیط الباقی شهریه با ارائه حداکثر دو فقره چک به تاریخ های  ۰۵/ ۰۲   و  ۰۵/ ۰۳/ ۹۸

بدیهی است با مساعدت ریاست محترم واحد دانشجویانی که مانده بدهی ترم جاری آنها حداکثر پانصد هزار تومان می باشد، امکان حذف و اضافه فراهم گردیده است، این قبیل دانشجویان تا قبل از امتحانات پایان ترم    می توانند نسبت به تسویه بدهی اقدام نمایند .

معاونت اداری و مالی