ارتباط بین بازآفرینی شهری،صنایع خلاق و شرکت های دانش بنیان

۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱ کد : ۵۸۳۹ اخبارها و رویدادها
ارتباط بین بازآفرینی شهری،صنایع خلاق و شرکت های دانش بنیان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد:  کنفرانس ملی و استارتآپ ویکند بافت فرسوده امروز صبح اول اسفند ماه با حضور دکتر محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر استان تهران، دکتر کاوه علی اکبری مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران، دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد، مهندس امیر محسنی شهردار منطقه ۱۷، دکتر سید مصطفی حسینی مزینانی معاون پژوهشی و جمع کثیری از استادان، دانشجویان در سالن خوارزمی این واحد دانشگاهی به مدت سه آغاز به کار کرد.

دکتر کاوه حاج علی اکبری مدیر عامل نوسازی و شهرسازی استان تهران گفت: اصلی ترین مشکل و چالش های شهر تهران فرسودگی محلات شهری و تمرکز فضایی فقر و محرومیت در آن هاست.

وی اظهار کرد: ۶۶ درصد از بافت های فرسوده در ۵۶ محله است و تمرکز آن در تهران بیشتر در جنوب شهر و مرکز شهر است و باید اقداماتی نظیر ارتقاء کیفیت عرضه های عمومی، تامین خدمات و زیر ساخت ها، بهسازی و نوسازی مقاوم مسکن، ارزش آفرینی در بافت، بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی محلات برای آن صورت گیرد.

حاج علی اکبری افزود: رویکرد اصلی سازمان نوسازی توسعه محله ای، بازآفرینی عرصه های رها شده، تعریف پروژه های محرک توسعه، بازآفرینی دانشگاه مبنا و صنایع خلاق و استارتاپ و اقدامات پشتیبان است.

مدیر عامل نوسازی و شهرسازی استان تهران عنوان کرد: سازمان نو سازی به دلیل بسیاری از جمله گام نهادن در مسیر تحقق شهر هوشمند، رونق اقتصادی و ارتقای سطح رقابت پذیری اقتصادی شهر تهران و نوسازی بافت های فرسوده از طریق جذب فعالیت های کسب و کارهای بدنبال استقرار فضای استارتاپی است.

دکتر گوهری عضو اتاق تعاون ایران گفت: متاسفانه اطلاعات دقیقی از بافت های فرسوده نداریم به این علت که ساختمان ها شناسنامه فنی ندارند و اطلاع ناقصی در اختیار سیاست گذار قرار می گیرد به همین علت است برخی از پروژه ها با آزمون و خطا مواجه هستند.

وی ضرورت برگزاری مسابقات استارتاپی را تهیه بانک اطلاعاتی جامع عنوان کرد.