پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به مناسبت سال جدید

۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۰ کد : ۵۹۰۷ اخبارها و رویدادها

دکتر سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با صدور پیامی فرا رسیدن سال نو و عید نوروز را به جامعه دانشگاهی به‌ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تبریک گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«فانظُر اِلیً ءَاثَرِ رَحمَتِ اللهِ کَیفَ یُحیِ الارضَ بَعدَ مَوتِها اٍنَ ذَلِکَ لمُحیِ المَوتیَ وَ هُوَ عَلیَ کُلِ شَیءٍ قَدیرٌ» (روم، ۵۰)

«پس به آثار رحمت خدا بنگر که چگونه زمین را پس از مرگش زنده می گرداند. در حقیقت، هم اوست که قطعا زنده کننده مردگان است و اوست که بر هر چیزی تواناست»

بهار فصل گل و جوانه است، بهار پیام‌آور عشق و رویش است. با رسیدن بهار، طبیعت لباس سبز بر تن می‌کند. البته فصل بهار نه تنها فصل نو شدن زمین، بلکه فصل نو شدن انسان، شروع راهی جدید، تصمیم‌های نو است، بهار فصل گل و جوانه است، بهار پیام‌آور عشق و رویش است. با رسیدن بهار، طبیعت لباس سبز بر تن می‌کند . فصل بهار در واقع مضاعف شدن تلاش برای دستیابی به آینده‌ای روشن می‌باشد.

اینجانب ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند شما سروران گرامی در سال ۱۳۹۷  فرا رسیدن عید باستانی نوروز و آغاز سال نو را به محضر اساتید معظم، دانشجویان عزیز و کارکنان خدوم دانشگاه صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و در پرتو الطاف رحمانیش، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، و عزت و کامیابی برای همگان آرزومندم.

دکتر سعید قاضی مغربی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

علي اشرف پوررحماني ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۱