برگزاری اولین جلسه هیات رئیسه سال ۱۳۹۸ در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۲ کد خبر : ۵۹۲۹ اخبارها و رویدادها
برگزاری اولین جلسه هیات رئیسه سال ۱۳۹۸ در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

به گزارش روابط عمومی واطلاع رسانی واحد، اولین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با حضور دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد، معاونین، روسای دانشکده‌ها و مدیران ستادی در سالن کنفرانس دفتر ریاست برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر سعید قاضی مغربی ضمن تبریک سال جدید گفت: بیش از یکسال و نیم از زمان تصدی اینجانب بر این واحد دانشگاهی می گذرد و در این زمان هرگونه تلاش و موفقیت با همدلی، تعامل و همکاری تمامی حوزه های مختلف بوده است.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با اشاره به تغییر و تحولات در ساختار کاری، نحوه مدیریت، تغییر زیر ساخت های فکری عنوان کرد: با تغییر روش سعی شد تا به آرمان ها و اهدافی که برای این واحد دانشگاهی متصور شده بودیم دست یابیم و همواره تغییر روش بسیار مهم تر از انجام کارهای فیزیکی است.

وی بیان داشت: سیستم آموزش عالی و مراکز دانشگاهی مبتنی بر علم و دانش است و کارها با توجه به پتانسیل ها باید بصورت علمی پیش برود و بدون داشتن هدف و برنامه نمی توان چرخه علم و فناوری را به حرکت درآورد و بی برنامگی باعث آسیب های بسیاری به بدنه علمی کشور می شود.

قاضی مغربی افزایش کیفیت خدمات آموزشی، استفاده از مدیران جوان، معتقد، مومن با باوری کار تیمی کردن، تعامل سازنده با استان و سازمان مرکزی، عقد قراردادهای کارفرمایی، ارتقاء سطح فرهنگ عمومی دانشگاه، ترغیب استادان برای حضور فعال تر در عرصه های مختلف دانشگاه، مدیریت منابع و صرفه جویی و اهداف توسعه ای را از جمله برنامه های واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در سال ۱۳۹۸عنوان کرد.

وی همچنین  تعامل و همکاری بیشتر و جدی تر  همه معاونین، روسای دانشکده ها و مدیران و نیز برگزاری جلسات متنوع و مدیریتی برای حل معضلات را از جمله انتظارات خود در این سال بیان کرد.

در پایان این جلسه اعضای حاضر به تبادل نظر و ارائه پیشنهادات پرداختند.