بیانیه کانون سیاسی صدرا به نمایندگی از دانشگاهیان واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در محکومیت قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان های تروریستی

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۵ کد خبر : ۵۹۳۲ اخبارها و رویدادها

سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ

امروز مصادف با روز پاسدار دوباره شیطان بزرگ روی خبیث و جنایتکار خود را آشکارتر نمود  و با قرار دادن نام نهاد پاک و انقلابی سپاه پاسداران            در لیست موهون گروه های تروریستی دشمنی خود را با ملت سرفراز ایران بر جهانیان آشکارتر کرد.

اما دشمنان قسم خورده ما بدانند که ملت ایران هیچگاه از حمایت خود از این نهاد انقلابی دست بر نخواهد داشت و بدانند جواب تشرشان را با مشت              جواب خواهیم داد.

بند های این بیانیه را تمامی دوستان با مشت های گره کرده و ندای الله اکبر تایید نمایند.

۱- ملت ایران هیچ گاه از حمایت خود از سپاه پاسداران دست بر نخواهد داشت و ما به کلام امام اعتقاد داریم که فرمود«اگر سپاه نبود کشور هم نبود.»

۲- دولت جنایتکار امریکا و سردمدار قمارباز آن بداند دیگر منطقه غرب آسیا برای آن ها جای امنی نیست.

۳- ما اعلام میکنیم دیگر تاریخ انقضای حضورآامریکا در منطقه ما سرآامده است و ما خاورمیانه را به گورستان سربازانآامریکایی تبدیل میکنیم.

۴-  ما از همه نیروهای محور مقاومت در منطقه می خواهیم تا کشورهای خود را برای سربازان آمریکایی به جهنم تبدیل نمایند.

۵- ما از شورای عالی امنیت ملی و دولت محترم می خواهیم تا تنگه هرمز را که جزو سرزمین ما است برروی تمامی کشتی های آمریکایی ببندد و                        اجازه  عبور از این تنگه راهبردی را ندهد.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

کانون دانشجویی سیاسی صدرا