دکتر احمری نژاد:

«روز باز دانشگاه»دانش‌آموزان را با آینده شغلی رشته‌ها آشنا می‌کند

۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۸ کد خبر : ۵۹۳۹ اخبارها و رویدادها
«روز باز دانشگاه»دانش‌آموزان را با آینده شغلی رشته‌ها آشنا می‌کند

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: در «روز دانشگاه باز»، دانش‌آموزان با آینده شغلی رشته‌ها به‌صورت میدانی آشنا می‌شوند.

دکتر امیر احمری‌نژاد با اشاره به برگزاری دومین دوره «روزدانشگاه باز» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: با توجه به برگزاری موفقیت‌آمیز اولین دوره «روز باز دانشگاه» در واحد یادگار امام(ره) شهرری، امسال نیز میزبان دانش‌آموزان پایه دوازدهم دوره دوم دبیرستان خواهیم بود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام(ره) ادامه داد: هدف از برگزاری برنامه «روز دانشگاه باز»، آشنایی دانش‌آموزان با فضاهای دانشگاهی، آشنایی با امکانات آزمایشگاهی و فضاهای پژوهشی، شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد واحدهای فناور، امکانات رفاهی و امکانات ورزشی دانشگاه است.

احمری‌نژاد با اشاره به هدایت آموزشی دانش‌آموزان در قالب رویداد «روز دانشگاه باز»، اظهار کرد: دانش‌آموزان در گروه‌های مختلف تقسیم شده و تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه متشکل از گروه‌های آموزشی مختلف، به سؤالات و ابهامات دانش‌آموزان درباره آینده شغلی و تحصیلی رشته‌ها به‌صورت میدانی ارائه می‌کنند.

وی افزود: دور دوم «روز دانشگاه باز» با حضور دانش‌آموزان مناطق ۱۹ و ۲۰ برگزار خواهد شد. به دلیل اینکه مناطق مذکور در مجاورت واحد یادگار امام(ره) قرار دارند، آشنایی دانش‌آموزان این مناطق با واحد یادگار امام(ره) به‌عنوان یکی از بزرگترین سایت‌های دانشگاهی منطقه با ظرفیت‌های کم‌نظیر آزمایشگاهی و اعضای هیئت علمی مورد نظر قرار گرفته است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در پایان خاطرنشان کرد: «روز دانشگاه باز»، ۲۷ و ۲۸ فروردین و ۳ اردیبهشت سال جاری  در ۶ نوبت برگزار خواهد شد که در هر نوبت تعداد ۳۰۰ دانش‌آموز از واحد یادگار امام(ره) بازدید خواهد کرد.