پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به مناسبت فرا رسیدن سالروز تاسیس نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰ کد : ۵۹۵۳ اخبارها و رویدادها

دکتر سعید قاضی مغربی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به مناسبت فرا رسیدن سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیامی به شرح ذیل صادر کرد.

متن کامل پیام به این شرح است:

و اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّه ..

"هر نیرویی در قدرت دارید، برای مقابله با دشمنان آماده سازید .."  (سوره مبارکه الأنفال آیه ۶۰)

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان مبارک حکیمانه معمار کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(قدس سره) است. نهادی که با نقش آفرینی بی بدیل، پر صلابت و مثال زدنی در صحنه های داخلی و بین المللی و نیز دفاع مومنانه و همه جانبه از آرمان ها و دستاوردهای شکوهمند انقلاب اسلامی به ویژه در دوران پرحماسه دفاع مقدس  عزت، امنیت پایدار و اقتدار ملی را به ارمغان آورد و با تقدیم بهترین فرزندان این امت مانند سرداران شهید بروجردی، همت، زین الدین، باکری، کاظمی و تهرانی مقدم، الگوهای عملی و ماندگار برای نسل های بعد از این به یادگار گذاشت و اینک نیز در ادامه با حضوری عزت آفرین در عرصه های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و با درخشش پرشکوه و قدرتمندانه سبب تغییر هندسه قدرت در جهان سلطه گردیده است.

بسیار مبرهن است موفقیت انکارناپذیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در انجام ماموریت‌های خطیر بویژه کمک در تقویت و پیروزی جبهه مقاومت و رویارویی با ترفندها و فتنه‌های بی شمار علیه انقلاب اسلامی، موجب استیصال دشمنان و انجام توطئه‌های بی شمار ضد این نهاد مقدس از جمله تروریستی خواندن و اعمال تحریم‌های ناجوانمردانه علیه این مجموعه انقلابی شده است.

اینجانب و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بر خود فرض دانسته این روز را به فرماندهان و آحاد پاسداران جان برکف صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و ایمان راسخ داریم این نیروی مکتبی و مردمی در سایه اتکال به قدرت لایزال الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نایب برحق ایشان رهبر عظیم‌الشان انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا ، بیش از پیش و در همه صحنه های انقلاب اسلامی، در راستای تحقق رسالت های خویش انشاالله موفق و موید خواهد بود. یاد و خاطره همه شهدای سرافراز میهن اسلامی، به ویژه سرداران ، پاسداران و بسیجیان شهید انقلاب اسلامی ایران را گرامی می دارم.

دکتر سعید قاضی مغربی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی