قابل توجه استادان و دانشجویان گرامی؛ ثبت نام دیدار و ضیافت افطاری با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۷ کد : ۶۰۱۷ اطلاعیه ها

بدین وسیله به اطلاع استادان و دانشجویان گرامی می رساند همه ساله جمعی از استادان دانشگاه ها و دانشجویان فعال فرهنگی در ماه مبارک رمضان ضمن شرکت در ضیافت افطاری مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) طی نشستی صمیمانه نقطه نظرات خود را درباره مسائل مهم کشور و مسائل مرتبط با جمهوری اسلامی ایران و امور بین الملل بیان می کنند و سپس از رهنمودهای حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بهره مند می شوند.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام در مراسم مذکور به سایت didar.nahad.ir مراجعه فرمایند.

شایان ذکر است پس از ثبت نام و قرعه کشی سایر اطلاعات مربوط به حضور در این مراسم به اطلاع خواهد رسید.

عادل زالی کرده مهینی ۰۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۶
اروزم اینه که روزی باشه بصورت مستقیم رهبر عزیز کشورم رو ملاقات کنم از حرف های با ارزش ایشان استفاده کنم بهشون بگم که من بعنوان دانشجوی بسیجی گوش به فرمان شما هستم تا اخرین لحظه مرگم شما رو تنها نمیگدازم .